Ερχεται αυξηση της τιμης των εισιτηριων στα μμμ, κατα 25% ακομα και μεσα στον οκτωβριο

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ),...ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!
Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών κατά 25% ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εν όψει της κατάθεσης του
προϋπολογισμού, το οικονομικό επιτελείο ζητεί σημαντική περικοπή της κρατικής επιχορήγησης που θα λάβει για τη λειτουργία της η ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ).
Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση, η οποία αρχικώς είχε τοποθετηθεί για τον προηγούμενο Μάρτιο, ενώ στη συνέχεια μετατέθηκε για τον Οκτώβριο του 2013.
Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, εάν εφαρμοστούν αυξήσεις, η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) θα διαμορφωθεί σε 1,75 ευρώ και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα. Στα μειωμένα εισιτήρια οι τιμές με αύξηση 25% θα διαμορφωθούν στα 0,90 ευρώ και 0,75 ευρώ αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα