Χρυσα κερδη πισω απο την ακινητη ροδα του καμινη και της "αγνωστης venus wf a.e - ακομη να παρεμβει εισαγγελεας

Αντί να απολογηθεί για το φιάσκο, ο δήμαρχος Αθηναίων εγκατέλειψε την πρωτεύουσα και προτίμησε να κάνει Χριστούγεννα στην Ισπανία. Αφησε ωστόσο πίσω του τον πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Χρήστο Τεντόμα, εκδίδοντας ανακοίνωση και υποστηρίζοντας ότι η καθυστέρηση οφείλεται στη λήψη μέτρων ασφαλείας!
Τα μέτρα αυτά ωστόσο έπρεπε να έχουν λάβει προτού στήσουν τη ρόδα, αφού είχαν επί μήνες το θέμα στα «χέρια» τους. Εξάλλου,
η πανάκριβη εορταστική εκστρατεία του Δήμου Αθηναίων είχε και το σύνθημά της, που ήταν «Χριστούγεννα με Θέα»! Ομως όχι τα Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι η μόνη θέα θα είναι τα σίδερα του Καμίνη.

Ωστόσο το ζήτημα φαίνεται ότι έχει μείζονες οικονομικές διαστάσεις. Σύμφωνα με έγγραφα τα οποία διαθέτουμε, οι εταιρίες αναμένουν κέρδη αρκετών εκατομμυρίων, αφού η «δωρεάν» προσφορά ίσχυε μόνον για την περίοδο των εορτών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι με τις καθυστερήσεις «ροκανίζεται» ο χρόνος ώστε να φτάσει η 20ή Ιανουαρίου, ημερομηνία από την οποία αρχίζει το «εισιτήριο».
Keywords
Αναζητήσεις
venus αε ροδα
Τυχαία Θέματα