Αμετανοητος φασιστας ο κασιδιαρης - δεν μετανιωνει για το χαστουκι στη κανελη - πλησιαζει η ωρα της αρσης ασυλιας και της συλληψης

Αμετανόητος εμφανίζεται, δυο χρόνια μετά, ο υπόδικος βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης, για το περίφημο χαστούκι στην συνάδελφό του από το ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

«Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η κυρία Κανέλλη με είχε αποκαλέσε και φασισταριό και πουσταριό, αυτό είναι καταγεγραμένο.Και εσείς αυτή τη στιγμή
εάν σηκωθείτε και με πετάξετε στο πρόσωπο τα έντυπα που έχετε μπροστά σας, ε, λογικό είναι να αντιδράσω κι εγώ....Και δεν θα γυρίζω το άλλο μάγουλο» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Agioritikovima.gr.

Παράλληλα, επανέλαβε τα περί «στησίματος» της εκπομπής λέγοντας ότι «εάν ήξερα ότι θα γινότανε αυτό το στήσιμο για να εκραγώ και να γίνει αυτή η κατάσταση δεν πρόκεται να πήγαινα στο στούντιο. Ολοι είδατε την εξέλιξη του συμβάντος....Ηξεραν ότι είμαι εξαιρετικά εύεξαπτος και ήθελαν να με κάνουν να εκραγώ. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συνέλαβαν σε αυτό με στόχο να πάρουν ψήφους από τη Χρυσή Αυγή».
Keywords
Τυχαία Θέματα