Indymedia: συνειδητη αποχη απο την εκλογικη διαδικασια

Αναζητείται επειγόντως νέος διαχειριστής για την διατήρηση της καθημερινής αθλιότητας, της κοινωνικής ανισότητας, της οικονομικής εκμετάλλευσης, της συντήρησης της ατομικής απομόνωσης, της καταλήστευσης των κοινών αγαθών, της λεηλασίας των φυσικών πόρων και της καταστροφής του περιβάλλοντος. Κάποιος "άξιος" που θα επιβάλει τις λύσεις που εξυπηρετούν τους ισχυρούς αυτού του κόσμου.
Στην πλέον προδιαγεγραμμενη και αδιάφορη, στην ιστορία των κοινοβουλευτικών πεπραγμένων εκλογική διαδικασία καλείτε ο δήθεν κυρίαρχος λαός να δώσει κατ΄αρχήν την αναγκαία ανάσα ζωής στο ημιθανές κοινοβουλευτικό σώμα
της καταφαντασίαν λαϊκής εκπροσώπησης. Καλείτε να ορίσει τον διεκπεραιωτή των εκ των άνω εντολών ανάμεσα σε εκείνους που φαντάζουν όλοι τόσο ίδιοι, ακόμα και αν θέλουν να πείσουν για την διαφορετικότητά τους. Ίδιοι στις πράξεις τους και στην προσπάθεια τους να πείσουν ότι η οργάνωση της καθημερινότητας περνά αναγκαστικά μέσα από τις αίθουσες της βουλής και κατ΄ επέκταση απο αυτούς. Αδυνατούν όμως να πείσουν. Ο μανδύας της κοινοβουλευτικής εξαπάτησης είναι πλέον διάφανος και δεν μπορεί να κρύψει την βρομιά που περικλείει.
Keywords
Τυχαία Θέματα