-video ντοκουμεντο-δειτε τι ελεγε το 2012 ο αντωνης σαμαρας για μισθους,συνταξεις και φορολογια-διαδωστε το-


--ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ--
--ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΕΒΕΑ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2012!!!--
---ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ,ΕΛΕΓΕ: "ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΙ ΜΙΣΘΟΙ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… «ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ."
ΠΑΡΟΛΑ
ΑΥΤΑ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΤΑ 490 ΕΥΡΩ...ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ...

* Πρώτον -- αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009. Ακόμα αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων, στα επίπεδα του 2009. Και αποκατάσταση της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους.
-- Αποκατάσταση ειδικών μισθολογίων αστυνομικών, που βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία και - σε πρώτη φάση- των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Θα γίνει αμέσως μετά η προσπάθεια για τους υπόλοιπους.
-- Αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από το κούρεμα του χρέους φυσικά πρόσωπα (ομολογιούχοι) και ασφαλιστικά ταμεία: Σχετική βιώσιμη πρόταση έχει συζητηθεί με τους εκπροσώπους των ενδιαφερομένων. Η τρέχουσα τιμή των ομολόγων καθιστά πολύ ικανοποιητική την πρόταση, χωρίς να επιβαρύνει το Δημόσιο, ενώ δίνει διέξοδο και στα ασφαλιστικά ταμεία και στους ιδιώτες ομολογιούχους. Και υπάρχει και θετική γνωμοδότηση από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

* Δεύτερο: Επέκταση του επιδόματος ανεργίας κατά ένα χρόνο ακόμα, στα δύο χρόνια, έστω και με τη μορφή προγραμμάτων επανεκπαίδευσης. Αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από αδιάθετα κοινοτικά κονδύλια.
Keywords
Τυχαία Θέματα