Όσα κάνουν οι γυναίκες στην αρχή μιας σχέσης

14:01 4/9/2013 - Πηγή: 24wro
Όταν ξεκινάς κάτι πάντα θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση...
να δώσεις το καλύτερο εαυτό σου. Τι γίνεται όμως

όταν το ξεκίνημα αυτό, είναι η αρχή μιας σχέσης; Μήπως είναι το καλύτερο είναι να στηρίξετε την αρχή αυτή στην ειλικρίνεια; Οι γυναίκες πολλές φορές στην αρχή προκειμένου να εντυπωσιάσουν το σύντροφό τους, δέχονται τα πάντα από το να δουν μαζί Champions League και να κάνουν google τι είναι το offside
μέχρι να γελάνε με ότι και αν πει.
Στο πίσω μέρος, των περισσότερων γυναικών κρύβεται μια λανθασμένη πεποίθηση «δεν πειράζει μόλις μ’ ερωτευτεί θα τον αλλάξω». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο σύντροφος που έχετε επιλέξει έχει κάποια στοιχεία που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον. Επικεντρωθείτε σ΄ αυτά και μην προσπαθείτε να αλλάξετε όλα τα άλλα που δν σας αρέσουν. Το να κάνει κάποιες φορές υποχωρήσεις και να κάνει τα «χατίρια» δεν σημαίνει ότι έχετε πετύχει πρόοδο στην αλλαγή της προσωπικότητάς του. Αυτή είναι ήδη διαμορφωμένη. Απλά, εκείνες τις στιγμές έχει επιλέξει να σας ευχαριστήσει.

Δείτε παρακάτω μερικά πράγματα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε οι γυναίκες από την αρχή:

• Θέστε τα όρια σας: όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται, θα πρέπει να πει ο ένας στον άλλο τι του αρέσει και τι όχι. Το να είναι από την μεριά σας όλα ανεκτά δεν είναι σωστό αλλά ούτε και ειλικρινές.

• Δεν θα πρέπει να επεμβαίνετε στην διατροφή του. Αν δεν είναι fan της υγιεινής διατροφής, τότε μπορείτε αν θέλετε να του προτείνετε να αλλάξει για δικό του καλό τις διατροφικές του συνήθειες αλλιώς είναι επιλογή του να τρώει ότι θέλει.

tsekouratoi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα