Ζωή σε λόγου τους, να ζήσουν, να τον θυμούνται

19:15 6/3/2014 - Πηγή: Antinews

To να τιμά κανείς τον πατέρα του και να δακρύζει όταν τον θυμάται είναι ανθρώπινο, Και ποιος δεν το έχει κάνει άλλωστε. Ως εκ τούτου εντελώς ανθρώπινο είναι να δακρύζει κάποιος ακόμη κι αν είναι ο... Κοκός. Είδαμε σε πολλά μέσα ενημέρωσης που κάνουν επικοινωνιακό μασάζ στην οικογένεια Γλίξμπουργκ, τις φωτογραφίες από το μνημόσυνο στο Τατόι για τα 50 χρόνια από το θάνατο του πατέρα του Κοκού, του βασιλιά Παύλου, συζύγου της περιλάλητης Φρειδερίκης.

Παράλληλα, στην Αθήνα έγινε η επίσημη προβολή χθες στην Γεννάδειο Σχολή,

του ντοκιμαντέρ, "Παύλος. Ένας ασυνήθιστος Βασιλιάς", που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος, Νίκος Πολίτης.

Και ήταν μεγάλη η συγκίνηση καθώς ο τέως Βασιλιάς, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Μαζί του ήταν οι δυο του γιοι, Παύλος και Νικόλαος, η σύζυγός του, Άννα Μαρία, η Βασίλισσα της Ισπανίας και αδερφή του, Σοφία.

Ζωή σε λόγου τους λοιπόν να ζήσουν να τον θυμούνται. Όμως, βλέποντάς τους όλους αυτούς μαζεμένους αισθάνομαι την ανάγκη να ρωτήσω κάτι. Όχι από φόβο για... παλινόρθωση της βασιλείας στην Ελλάδα, αλλά από δημοσιογραφική διαστροφή.

Πως ζούνε όλοι αυτοί που ανήκουν στην τέως βασιλική οικογένεια αφού δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους; Ο Κωνσταντίνος και τα παιδιά του πώς περνάνε ζωή και κότα χωρίς να έχουν χρειαστεί να γράψουν ούτε ένα ένσημο;

Θα μου πείτε η Ελλάδα να είναι καλά. Έχουμε ταϊσει πολιτικούς ανεπάγγελτους. Στον Κοκό θα κολλήσουμε;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα