Βρέχει στη φτωχογειτονιά... της Βουλιαγμένης

Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι. Ένα λαϊκό παιδί, από μια φτωχογειτονιά της Αθήνας, που περπατούσε κάποτε χωρίς παπούτσια και δεν είχε να φάει... έγινε μεγάλος. Σπούδασε, έκανε καλούς γάμους, πολιτεύτηκε, έγινε βουλευτής, συγγραφέας φαντασιακών βιβλίων, αποκαλυπτικός «δημοσιογράφος» που βρήκε τον επικεφαλής της 17 Νοέμβρη. Έγινε και υπουργός, το όνειρό του το έκανε πραγματικότητα ένας άλλος νεαρός φτωχός πλην τίμιος αριστερός που κάποτε έβλεπε τον φίλο του και του φώναζε «ε, μπούλη, έλα να παίξουμε μπάλα».

Ο υπουργός θα

έπρεπε να ζει στην Αμερική κι όχι στην Ελλάδα. Διότι κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και μόνο στις... ΗΠΑ υπάρχει το... American dreams.

Ο λόγος για τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος βεβαίως καμιά σχέση δεν έχει με φτωχά πλην τίμια παλικαράκια.

Στις τηλεοράσεις κυκλοφορεί βίντεο από βραδινή έξοδο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου.

Ο Καμμένος εθεάθη το βράδυ της Τρίτης να διασκεδάζει σε μικρό μαγαζί της Βουλιαγμένης, ενώ στην παρέα του όπως ο ίδιος αποκάλυψε ήταν και ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που τράβηξε το στιγμιότυπο.

Στο βίντεο φαίνεται ο υπουργός να είναι ιδιαίτερα εύθυμος και χαλαρός, τραγούδησε μάλιστα. Και τι άσμα επέλεξε;

«Βρέχει στη φτωχογειτονιά» είπε ο Πάνος γιατί ξέρει από φτώχεια, από βροχές και καταιγίδες. Ίσως πάλι η θέση του υπουργού Άμυνας να δίνει ώθηση για τραγούδια και χορούς. Το είχε κάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος που χόρευε κάποτε κι αυτός το «βρέχει στη φτωχογειτονιά» αλλά και ο Γιάννος Παπαντωνίου που τραγουδούσε τη «Δραπετσώνα» που δεν έχουνε ζωή.

Ο ένας είναι στη φυλακή, ο άλλος έχει προβλήματα με την δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Καμιά σχέση με τον Πάνο...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα