Βίντεο-σοκ από την στιγμή της εκτέλεσης στο Ν. Ηράκλειο

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Σοκ. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς το βίντεο που δημοσιοποίησε το zougla.gr και το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τον τρόπο που οι δύο εκτελεστές σκοτώνουν εν ψυχρώ δύο νεαρά παιδιά, τον Γ. Φουντούλη και τον Μ. Καπελώνη και τραυματίζουν τον Α. Γέροντα που συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το βίντεο είναι τόσο άγριο που πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί και ποιος το έδωσε προκειμένου να δημοσιευτεί. Είναι τόσο σκληρό όσο και η φωτογραφία του Π.

Φύσσα που ξεψυχά στα χέρια της κοπέλας του.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι τέσσερις Χρυσαυγίτες κάθονται και μιλάνε απέναντι από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Οι δύο ψυχροί εκτελεστές τους πλησιάζουν πυροβολώντας, το ένα παιδί τρέχει να γλιτώσει και ο Γέροντας δέχεται τις πρώτες σφαίρες και πέφτει. Στη συνέχεια ο εκτελεστής με το λευκό κράνος πυροβολεί τον Φουντούλη τον ρίχνει κάτω και του δίνει τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Ο Καπελώνης δέχεται όρθιος και απόλυτα αιφνιδιασμένος τις σφαίρες, δεν πέφτει και τότε ο τρομοκράτης του ρίχνει στο κεφάλι και τον αποτελειώνει.

Είναι πράγματι σκηνές που δεν περιμέναμε να δούμε εδώ στην Ελλάδα, σκηνές που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από ταινία, κι όμως είναι πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα