Βενιζέλος, ο πρόεδρος του νέου … ΚΟΔΗΣΟ

15:44 5/9/2012 - Πηγή: Antinews

Μαθαίνουμε ότι ο πρόεδρος του… νέου ΠΑΣΟΚ, ο Β. Βενιζέλος, τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό και τους έκανε παράπονα γιατί ο Γ. Στουρνάρας δεν τον ενημέρωσε. Ζήτησε μάλιστα να υπάρξει άμεση ενημέρωση των αποτελεσμάτων των συναντήσεων του υπουργού Οικονομικών στη Γερμανία.

Παραβλέπουμε το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε μόλις χθες το μεσημέρι και ο

Γ. Στουρνάρας δεν πρόλαβε καλά – καλά να πατήσει στην Ελλάδα. Παραβλέπουμε το γεγονός επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος εμφανίζεται διαρκώς να γκρινιάζει σαν το μικρό παιδάκι που του παίρνουν τις καραμέλες ή το φαγητό από το στόμα.

Επίσης, τι να πει κανείς για το γεγονός ότι διακατέχεται από το άγχος της προσπάθειας να δηλώσει παρών στις εξελίξεις. Να πει ότι υπάρχει κι αυτός, ότι «συγκυβερνά» κι ότι έχει λόγο για τα όσα γίνονται. Ας τον αφήσουμε στην έξαρση μεγαλείου που τον διακατέχει και νομίζει ότι είναι ακόμη κόμμα του 43% κι όχι το… ΚΟΔΗΣΟ σε νέα μορφή.

Του ξαναλέμε, όμως, όπως και παλαιότερα, «κοίτα ποιος μιλάει». Ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε με τον πιο άθλιο τρόπο τα συμφέροντα της Ελλάδας το προηγούμενο έτος και ποτέ δεν έδινε λόγο σε κανέναν. Είδαμε και θαυμάσαμε τα αποτελέσματά του.

Ομως, το να πιστεύει ότι με το να μέμφεται υπουργούς και εμμέσως και τον πρωθυπουργό, θα τον… θυμηθεί ο κόσμος, μάλλον προκαλεί τον γέλωτα.

Το ίδιο λέμε και για τη συνάντηση που είχε με τον Κ. Αρβανιτόπουλο, όπου και ζήτησε να εφαρμοστεί ο νόμος για τα πανεπιστήμια. Αστεία πράγματα. Αυτός δεν επέβαλε στο υπουργείο Παιδείας τον υφυπουργό κ. Παπαθεοδώρου τον οποίον κατηγορούν ότι μπλόκαρε το νόμο για τα ΑΕΙ;

Ας τα αφήσει, λοιπόν, αυτά ο κ. Βενιζέλος, ας μη βάζει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση διότι αν πέσει θα πέσει όλη η χώρα. Κι ο ίδιος θα είναι ένας εκ των βασικών υπευθύνων της νέας εθνικής καταστροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα