«Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα»!

Ένα τετράχονο κοριτσάκι κλαίει γοερά και λέει στους γονείς του: «Βαρέθηκα τον Μπρόνκο Μπάμα και τον Μιτ Ρόμνεϊ». Η μαμά του το ρωτάει αν είναι αυτός ο λόγος που κλαίει και όταν διαπιστώνει ότι όντως είναι αυτός, της λέει: «Μην ανησυχείς Άμπι, θα περάσει»… Η απίστευτη σκηνή που συνέλαβε ο φακός έχει κάνει το γύρο του κόσμου στο YouTube, όπου από χθες έχει πάνω από 2 εκατ. χτυπήματα. Και φυσικά έχει προκαλέσει ατέλειωτα σχόλια στο Twitter

και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η μικρή Άμπι δεν είναι η μόνη που βαρέθηκε τον προεκλογικό αγώνα των ΗΠΑ.

Το δε NPR, το δημόσιο αμερικανικό ραδιόφωνο, ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη. «Εξ ονόματος του NPR και όλων των άλλων μέσων ενημέρωσης, ζητούμε συγνώμη από την Αμπιγκέιλ (…). Πρέπει να το παραδεχθούμε, η εκστρατεία ήταν μακρά και για μας. Ας πούμε λοιπόν στον εαυτό μας ‘μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη, μόνο λίγες μέρες ακόμη’», έγραψε στο μπλογκ του NPR ο Μαρκ Μέμοτ, αρμόδιος του ραδιοσταθμού για τις σχέσεις με τους ακροατές.

Πυθία 

Keywords
Τυχαία Θέματα