Τζολί για υπουργός Μετανάστευσης να ησυχάσουμε όλοι!

Ευτυχισμένος έδειχνε ο Αλέξης Τσίπρας δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί. Κάποιοι δεν δίστασαν να πουν ότι την... γλυκοκοίταζε παρ' ότι τα έχει τα χρονάκια της και τα προβληματάκια της. Άλλωστε, είναι μεγάλη η απόσταση από την... Άνγκελα στην Αντζελίνα και ο πρωθυπουργός θα ήθελε κάθε μέρα να συνομιλεί με την ηθοποιό παρά με την καγκελάριο.

Βεβαίως, δεν ξέρουμε αν θα ζηλέψει η Περιστέρα από την... αηδόνα που μπήκε στο Μαξίμου, αλλά δεν μπορεί. Θα της εξηγήσει ο Αλέξης

ότι ήρθε για άλλο λόγο κι όχι για να θαυμάσει το... αρχαιοελληνικό κάλλος, ούτε για να χωρίσει από τον Μπραντ Πιτ για τα μάτια του δικού μας... Μαύρου Πιτ (ο ήρωας των κόμικς των παιδικών μας χρόνων).

Αλλά δεν ξέρουμε αν έχει καταλάβει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι η παρουσία της Τζολί στη χώρα μας δεν είναι κάτι καλό. Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να υπερηφανευόμαστε. Όπου πάει η γνωστή ηθοποιός και πρέσβειρα της Ουνέσκο είναι γιατί εκεί υπάρχει ανθρωπιστική κρίση. Συνήθως πάει σε τριτοκοσμικές χώρες, στην Αφρική, στη Βιρμανία, για να βοηθήσει όπου και όπως μπορεί. Μάλιστα υιοθετεί και παιδάκια όπου πάει σαν δείγμα καλής θέλησης. Λέτε να υιοθετήσει κανένα «ορφανό» της κυβέρνησης κι εδώ;

Εν πάση περιπτώσει το ότι η Τζολί ήρθε στην Ελλάδα δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα μας. Δεν ήρθε για διακοπές, δεν πήγε να δει τη Μύκονο, τη Σαντορίνη ή την Ακρόπολη. Ήρθε να δει μια χώρα διαλυμένη, χωρίς δομές, χωρίς συγκεκριμένη πολιτική να βοηθήσει τους δύστυχους ανθρώπους και να περιορίσει όσους θέλουν να έρθουν. Η διάσημη σταρ ήρθε να δει απελπισμένους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε hot spot. Και παράλληλα ήρθε να συζητήσει με έναν πρωθυπουργό που βεβαίως δεν γνωρίζει αλλά που σίγουρα θα κατάλαβε από τις συζητήσεις σε... άπταιστα αμερικανικά τι είναι και που οδηγεί τη χώρα του.

Πάλι καλά που δεν έπιασε την κυβέρνηση κανένας οίστρος και δεν έστρωσαν κόκκινο χαλί να την υποδεχθούν. Βεβαίως από τις φωτογραφίες μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι υπουργοί ήταν... «λιγούρηδες» και έσπευσαν να δουν από κοντά την Τζολί. Ίσως για να βγουν φωτογραφία μαζί της να έχουν να δείχνουν στα εγγόνια τους.

Αλλά η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή για να είναι τόσο φαιδρή. Η Τζολί που είναι και σκηνοθέτης ελπίζουμε να μην της μπήκε η ιδέα να φτιάξει καμιά ταινία για την Ελλάδα με τίτλο «Η καταστροφή μιας χώρας». Αν πάντως το σκέφτεται έχει αρκετούς πρωταγωνιστές να παίξουν. Άλλωστε οι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξέρουν καλά από θέατρο, τόσο καιρό «μπουλούκι» είναι που υποδύεται την κυβέρνηση.

Καημένη Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχετε πάρει και Όσκαρ. Μια «χαψιά» σας έχουν οι Έλληνες ηθοποιοί που έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν εκατομμύρια πολίτες.

Μια πρόταση για τον «σκληρό» Πάνο που «ετοιμάζεται», να φύγει από την κυβέρνηση. Γιατί δεν βάζετε την Τζολί υπουργό Μετανάστευσης να ησυχάσουμε όλοι;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα