Τσακώνονται για τα δικαιώματα των τρομοκρατών!!!

Διαβάζουμε την εξής εκπληκτική είδηση και επιβεβαιωνόμαστε ότι μας κυβερνά ένα επικίνδυνο μπουλούκι: «Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ελέγχους της αστυνομίας σε κελιά των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνται μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Ο Πανούσης, με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι ουδέποτε έδωσε εντολή για έρευνες στα κελιά προσθέτοντας: “Δεν έχω καμία ανάμιξη στις πρωτοβουλίες του υπουργείου Δικαιοσύνης

και θεωρώ απαράδεκτο να εμπλέκεται το όνομά μου, προκειμένου να κρύψουν τα ανομήματα τους ορισμένοι υπόγειοι, διπρόσωποι τάχα δικαιωματίες.

Ούτε ως επιστήμονας, ούτε ως υπουργός, συμφωνώ με την εμπλοκή της Αστυνομίας σε τέτοιες δράσεις. Άρα η εντολή έχει δοθεί από αλλού και από άλλους, οι οποίοι και πάλι κρύβονται…”.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, σε απάντηση της ανακοίνωσης του συναδέλφου του δήλωσε τα εξής:

“Οι αστυνομικοί δέχονται εντολές μόνο από την υπεύθυνη ιεραρχία. Επομένως αποκλείεται να έχουν δεχθεί εντολές από “άλλους, οι οποίοι και πάλι κρύβονται”.

Κατά τα λοιπά, έρευνες στα κελιά προβλέπονται και διεξάγονται, τακτικές ή έκτακτες, είτε με εντολές της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, είτε και υπηρεσιακά από το αρμόδιο προσωπικό της σωφρονιστικής διοίκησης”.

Παράλληλα, τόνισε ότι “η ηγεσία και τα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά αντιθέτως πολύπλευρα στοχοποιούνται”.

Δύο υπουργοί δηλαδή τσακώνονται δημόσια, εξευτελίζουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό που τους επέλεξε γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι τρομοκράτες των Πυρήνων της Φωτιάς επειδή τους κάνουν έλεγχο στο κελιά.

Αν διαμαρτυρόταν κανένα πρεζόνι ούτε που θα ασχολούνταν κανείς. Αλλά επειδή οι «ευαίσθητοι» τρομοκράτες γκρινιάζουν γιατί οι αστυνομικοί κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή να ψάχνουν τα κελιά τους, στην κυβέρνηση έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια. Τσακώνεται ο υπουργός που νομοθέτησε για να βγει από τη φυλακή ο Ξηρός με τον άλλον υπουργό που δεν τολμά να κάνει τίποτε επειδή του την πέφτουν οι προοδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν να υπάρχει αστυνομία, στρατός, δικαιοσύνη.

Είναι ή όχι επικίνδυνη η κυβέρνηση; Είναι ή όχι δυναμίτης για την πατρίδα;

Μα να τσακώνονται για τα δικαιώματα των τρομοκρατών;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα