Τώρα θυμήθηκαν να ανακαλέσουν την άδεια του Nammos;

Απίστευτα πράγματα στο υπουργείο Οικονομικών. Δείτε τι έκαναν.

Προχώρησαν στην ανάκληση της σύμβασης παραχώρησης παραλίας της Μυκόνου στο εστιατόριο Nammos με απόφαση της γενικής γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ανακλήθηκε το από 11/7/2017 συμφωνητικό μίσθωσης μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου και της εταιρείας NAMMOS RESTAURANT BY THE SEA

«λόγω της μη τήρησης των όρων» του συμφωνητικού μίσθωσης «με την τοποθέτηση εξέδρας και κεκλιμένου διαδρόμου σχήματος ορθογωνίου αποτελούμενα από μεταλλική βάση και ξύλινο δάπεδο συνολικής έκτασης 236,40 τμ στις 31/8/2017 για την πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση ανάκλησης, ο σκοπός του συμφωνητικού μίσθωσης «ήταν η εκμίσθωση για απλή χρήση του κοινόχρηστου αιγιαλού, παραλίας και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών σε συνολική επιφάνεια 339,60 τμ».

Πότε βγήκε η απόφαση; Στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή ουσιαστικά η τουριστική σεζόν έχει τελειώσει. Όταν όλες οι μεγάλες συναυλίες έγιναν και απέφεραν εκατομμύρια ευρώ στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου. Δεν έβλεπαν οι υπάλληλοι του υπουργείου τις συναυλίες του Ρέμου και των καλλιτεχνών από την Αραβία; Δεν έβλεπαν την εξέδρα που είχε στηθεί στην παραλία; Τις καμήλες που μεταφέρθηκαν από την Αίγυπτο δεν τις είδαν; Εκεί δεν ήταν το ΣΔΟΕ για ελέγχους;

Το ζήτημα είναι ότι στην Ελλάδα δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αν και υπάρχουν. Οι παράνομες κατασκευές στοNammosαλλά και σε άλλες παραλίες της Μυκόνου, κι όχι μόνο, υπάρχουν από την αρχή της τουριστικής σεζόν. Και στο τέλος τις βάζουν λουκέτα ή ανακαλούν τις άδειες. Πρόκειται για εμπαιγμό όλων όσοι προσπαθούν να βγάλουν φιλότιμα το ψωμί τους στην Ελλάδα.

Κάποιοι είτε είναι ανίκανοι, είτε τα παίρνουν χοντρά. Διαλέγετε και παίρνετε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα