Το μέτωπο παραμένει αρραγές

Μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε η χθεσινή μέρα για να συναντηθούν οι Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης περίπου πέντε μήνες μετά από την τελευταία τους δια ζώσης επαφή.

Η σημερινή απολογία Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς επίσπευσε την συνάντηση αφού στο τραπέζι τέθηκαν όλες οι εκδοχές που θα προκύψουν από την απόφαση του κυρίου Ανδρεάδη.

Οι ισχυροί άνδρες των τριών ΠΑΕ έχουν εκφράσει και κατά το παρελθόν την αντίθεσή τους να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με τους όρους που ισχύουν σήμερα και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την διαιτησία.

Ο Παναθηναϊκός

και κατά τη χθεσινή συνάντηση διατύπωσε ξεκάθαρα ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο πρωτάθλημα ενώ πλέον δείχνουν να συντάσσονται στο ίδιο κλίμα και οι άλλες δυο ομάδες που βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι. Ασφαλώς και μιλάμε για μια μορφή ακόμη μεγαλύτερης πίεσης τόσο προς την διοργανώτρια αρχή όσο και προς τον Ολυμπιακό που βλέπει συσπείρωση στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Το βασικότερο νόημα όμως της νέας συνάντησης των τριών ήταν να δείξουν ότι το μέτωπο παραμένει αρραγές , ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία συνάντησή τους δεν υπήρξαν ρήξεις και ότι θα κατεβούν στη νέα σεζόν συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα