Το μεγάλο φαγοπότι τελείωσε

«Θα υπάρξει συμφωνία και των τριών κομμάτων και της κυβέρνησης για το πώς θα προχωρήσουμε», διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, σε χθεσινές δηλώσεις του αναφορικά με τις αποφάσεις της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό. «H κόκκινη γραμμή η οποία τέθηκε είναι ότι θα είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ιστορία», πρόσθεσε.

Το πρώτο θέμα της χθεσινής πολιτικής επικαιρότητας ήταν ακριβώς αυτό. Οι “κόκκινες γραμμές” με τις οποίες επιτέλους πήγε στις Βρυξέλλες ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας

– όπως πήγε και όπως παρουσιάστηκε τέλος πάντων, να μην ζητάμε και το αδύνατον.

Και όλοι φυσικά αντιλαμβάνονται ότι αυτές οι “κόκκινες γραμμές” δεν επιβλήθησαν φυσικά από τον ΓΑΠ των …ανοικτών και παραβιασμένων γραμμών. Ούτε από τον ΛΑγΟ των μνημονίων που η δημοσκοπική του πτώση τον ξαναγυρνά στην φιλολαϊκή δημαγωγία. Αλλά οφείλονται στην σταθερή στάση του Αντώνη Σαμαρά.

Είδατε πουθενά τη ΝΔ στο χθεσινοβραδινό δελτίο του MEGA;

Τους είδαμε όλους

Τον  κ. Παπανδρέου να κάνει  δηλώσεις on camera  απο τις ΒρυξέλλεςΤον κ.. Τσίπρα που πήγε στο Εφετείο να ενημερώσει τον κ. Πεπόνη, για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ την τελευταία διετία και  έκανε δηλώσεις on camera.Τον κ. Καρατζαφέρη, που έκανε δηλώσεις για το θέμα του ….ΕπιτρόπουΤον κ. Κουβέλης που παρουσίασε από την αίθουσα της ΕΣΗΕΑ τη συνεργασία του με τον κ. Οικονόμου.

Μόνο την ΝΔ δεν είδαμε

Την εκπροσώπησε η …κα Σπυράκη!!!

Να υποθέσουμε τώρα κι εμείς ότι τα κρατικοδιαπλεκόμενα πάρτι έχουν τελειώσει μαζί με το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης και ότι κάποιοι στη ΝΔ δεν παίρνουν από λόγια, όταν αυτά αφορούν το δημόσιο συμφέρον γενικότερα και ειδικότερα τα έργα παραχώρησης και τα φρουτάκια του ΟΠΑΠ;

Αδέξιος Δεξιός

Keywords
Τυχαία Θέματα