Το "διαβατήριο" του Δέλλα για τη νέα ΑΕΚ

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που τον ήθελαν να φέρνει νέο προπονητή στα Σπάτα πήγε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κρατώντας τον Τραιανό Δέλλα στην ΑΕΚ και για τον επόμενο χρόνο.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης το ζύγισε πολύ πριν παραδώσει το κλειδί των αποδυτηρίων στον «Κολοσσό», αμφιταλαντεύτηκε και τελικά πήρε την απόφαση να τον στηρίξει και στην Λίγκα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης είχε έτοιμη λίστα επιλογής μπροστά του αλλά τη γνώμη του άλλαξε ο άνθρωπος που τον ακούει πιο πολύ κι

από την συνείδησή του, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της παραμονής του Τραιανού όχι μόνο γιατί δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες με κάποιον που δεν θα γνώριζε την ομάδα αλλά και γιατί πιστεύει πολύ στον νυν τεχνικό της ομάδας.

Η άποψη του Μελισσανίδη ότι θεωρεί τον Δέλλα νέο Μπάγιεβιτς τα εξηγεί όλα και ήταν αρκετή για να άρει κάθε αμφιβολία προς το πρόσωπο του Δέλλα.

Από την άλλη με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να αποζημιωθεί για το «αγροτικό» που έκανε τα τελευταία δυο χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ κάτι που πολλοί θα αρνούνταν και ακόμη περισσότεροι ίσως να μην έφεραν εις πέρας όπως εκείνος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα