Το μπάσκετ τιμωρεί το μπάσκετ

20:41 4/7/2014 - Πηγή: Antinews

Δεν λένε να ηρεμήσουν τα νερά στο ελληνικό μπάσκετ ακόμα και μέσα στο κατακαλόκαιρο. Αυτή τη φορά ήρθε να τα ταράξει η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ ο οποίος τιμώρησε με 10 μήνες απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα σε όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού τον πρόεδρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο για «πράξεις που δυσφημούν το μπάσκετ μετά τον 3ο τελικό των πλει οφ του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Προφανώς ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε με το γράμμα του νόμου και χωρίς να δει την ουσία. Ποια ουσία; Μα αυτή που λέει φανερά και ξάστερα ότι δεν θέλεις να αφανίσεις τον ένα από τους δυο πυλώνες του ελληνικού μπάσκετ και να τον ωθήσεις στην έξοδο. Πας να του δώσεις να καταλάβει ότι πρέπει να πληρώσει ακριβά για να μην το ξανακάνει.

Έτσι ήταν φυσική η αντίδραση του «άτακτου» προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να παραδώσει τα κλειδιά της ομάδας για αυτούς τους 10 μήνες στον ΕΣΑΚΕ και να επιστρέψει μετά .

Μια κίνηση συμβολική βέβαια αλλά και ουσιαστική για το ελληνικό μπάσκετ που δυστυχώς δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει παράγοντες και ανθρώπους που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρείται λοιπόν αλλά μαζί του και ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό μπάσκετ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα