Την "ελληνική λούφα" διάλεξε ο Αμπιντάλ

Ως νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα πλασάρουν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων την απόφαση του Αμπιντάλ να επιλέξει την ελληνική ομάδα για να συνεργαστεί μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όπως ο ίδιος ο Γάλλος τόνισε σε αθλητικό περιοδικό παγκόσμιας εμβέλειας επέλεξε το σύλλογο που θα τον απασχολεί το λιγότερο δυνατό διάστημα αφού θέλει να αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο στο ίδρυμα που έχει δημιουργήσει μια που οικονομικό

πρόβλημα δεν έχει.

Η Μπαρτσελόνα πρότεινε στον Αμπιντάλ να γίνει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση και παίκτες ή τη διεύθυνση των ακαδημιών της , καθήκοντα που απέρριψε για πολλούς και διάφορους λόγους. «Υπάρχουν εκλογές, έχω τα ιδρύματά μου με τα οποία ασχολούμαι, και εάν αναλάβω αυτές τις ευθύνες πώς τότε θα τα βγάλω πέρα με τις άλλες ασχολίες μου; Υπάρχει και η οικογένειά μου, φυσικά, που θέλω να βλέπω» σχολίασε για την πρόταση των Καταλανών.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός του ζήτησε να βρίσκεται στην Αθήνα για μόλις 4 μέρες το μήνα αναλαμβάνοντας θέματα που έχουν να κάνουν με το διεθνές μάρκετινγκ και την προετοιμασία της ομάδας. «Πρόσφατα βρέθηκα στην Ελβετία για τον Ολυμπιακό, και παράλληλα, βρήκα την ευκαιρία να βοηθήσω και το ίδρυμά μου. Μου ζητούν να βρίσκομαι στην Αθήνα μόνο τέσσερις ημέρες τον μήνα. Έτσι η απάντησή μου είναι θετική. Έδωσα τον λόγο μου. Και έχω λόγο» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα