Τηλεοπτικές άδειες: Δεν έχει τελειωμό ο διασυρμός της κυβέρνησης

Γελοία υπόθεση. Στημένος διαγωνισμός από την αρχή μέχρι το τέλος. Μας ανακοίνωσε με χαρά η… «συμμορία» του Παππά ότι έγινε έλεγχος για την προέλευση των χρημάτων για τις τηλεοπτικές άδειες και βρέθηκαν όλα καλά. Δηλαδή ο Καλογρίτσας έχει τα 54 εκατ. ευρώ και μπορεί να τα δικαιολογήσει. Ο Αλαφούζος που είναι δεσμευμένη η περιουσία του είναι οκ, ενώ ο γίγας Μαρινάκης μέχρι και το… Μέγαρο Μαξίμου θα αγοράσει και θα μπορεί να δικαιολογήσει το πόθεν έσχες του.

Αστείες καταστάσεις. Στην αρχή φοβήθηκαν

μήπως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα λεφτά και ζήτησαν πόθεν έσχες μόνο για την προκαταβολή. Τους είπε ο Μαρινάκης για όλο το ποσό. Γιατί; Γνώριζε κάτι; Και τώρα, μέσα σε δύο ημέρες τα βρήκαν όλα καλά και ο διαγωνισμός κατακυρώθηκε.

Σε 15 ημέρες οι καναλάρχες της συμφοράς πρέπει να δώσουν την προκαταβολή για να μας την κουνάει ο Τσίπρας στη μούρη, ότι πήρε λεφτά από το κεφάλαιο.

Μέχρι τότε βεβαίως θα τρέχει ο Καλογρίτσας από το Φάληρο, στο Χαλάνδρι κι από εκεί στην Κάντζα μπας και βρει κανέναν που έχει κανάλι για να του δώσει την άδεια. Είναι αυτό που μας θυμίζει μια παλιά ταινία όπου ο Ηλιόπουλος, αιώνιος μπαταχτσής λέει «βάζω τη φωτιά, βάζεις τα τσιγάρα»;

Αυτός είναι ο διαγωνισμός παρωδία της κυβέρνησης. Όμως, έχουν εμφανιστεί πολλά… «παράσιτα» στην τηλεόραση και δεν πάνε καλά τα πράγματα για τους παπατζήδες. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι περιμένουν να τους… «σώσει» το ΣτΕ. Δηλαδή να βγάλει αντισυνταγματικό το νόμο ώστε να βρει πάτημα η κυβέρνηση να κάνει πίσω καταγγέλλοντας τη διαπλοκή. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν και κανένα δημοψήφισμα για το πόσα κανάλια πρέπει να έχουμε και να βάλουν την… «Κιμ Γιονγκ» Γεροβασίλη… «καναλάρχισσα» να λέει τι ειδήσεις που θα μεταδίδονται.

Οι πληροφορίες του Αntinews μας λένε ότι οι δικαστές τα έχουν πάρει στο κρανίο και αυτονομούνται από την ηγεσία που… πρόσκειται ευνοϊκά στην κυβέρνηση, για να το πούμε κομψά.

Η απόφαση του τολμηρού εισαγγελέα να ζητήσει την προφυλάκιση του Μαρινάκη, δύο μέρες αφότου ο εκλεκτός της κυβέρνησης πήρε άδεια, δείχνει ότι υπάρχουν δικαστές που έχουν κοχόνες. Δεν αποκλείεται, είναι δε πολύ πιθανό να… «τρελαθούν» οι δικαστές του ΣτΕ και να αποφασίσουν με βάση το Σύνταγμα και τη συνείδησή τους και να στείλουν το νόμο Παππά στα σκουπίδια.

Θα είναι η πιο οδυνηρή ήττα του συστήματος της Αριστεράς, η μεγαλύτερη ξεφτίλα τους, όσο κι αν θελήσουν να πουν ότι αυτοί προσπάθησαν να πολεμήσουν τη διαπλοκή αλλά τους εμπόδισαν κρυφές δυνάμεις.

Το Σύνταγμα τα λέει όλα, το διάβασε προχθές ο Μητσοτάκης. Δεν αποφασίζουμε για τις άδειες μόνο με το πορτοφόλι αδιαφορώντας για το αν είναι εγκληματικά στοιχεία ή λαμόγια οι νέοι καναλάρχες. Αλλά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την… ηθική Αριστερά. Ξεγυμνώθηκε, αποδομήθηκε και τώρα θα πληρώσει για όλες τις αμαρτίες της ιστορίας της.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα