Οι προσωπικές φιλοδοξίες του Α/ΓΕΑ υπεράνω όλων;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαΐτσης, συναντήθηκε στα Χανιά με τον Κυριάκo Μητσοτάκη, την περίοδο του 15Αύγουστου όπου παρέμεινε στο νησί για λίγες ημέρες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Α/ΓΕΑ, επιζητούσε συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη για την προώθηση των προσωπικών του επιδιώξεων και διακαών του πόθων.

Δηλαδή, την παραμονή του στη θέση του Α/ΓΕΑ όταν έλθει στη διακυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία

και την περαιτέρω προώθησή του στη θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, θέση που κατέχει από τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Ναύαρχος Ευαγ. Αποστολάκης.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε και για τη δραστηριοποίηση των Τούρκων στο Αιγαίο και το καθεστώς που επικρατεί στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βαΐτσης επισκέφτηκε τον Τούρκο Α/ΓΕΑ στις 14-17/6/2016 στην Άγκυρα.

Η θέση και η στάση του προ της επισκέψεως στην Άγκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν να ΜΗΝ πετάει η Πολεμική μας Αεροπορία σε όλη την ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα άνωθεν των νήσων Καστελόριζο, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι....

Αποτέλεσμα, της συγκεκριμένης στάσης, όπως πληροφορούμαστε, είναι οι ιπτάμενοι των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών και ιδιαίτερα της Σούδας να διερωτώνται, τι άλλη οπισθοχώρηση θα τους ζητηθεί.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να κρατείται μακριά από τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ανθρώπων του γιατί μετά είναι ικανοί να του ζητήσουν και ευθύνες για τα δικά τους ατοπήματα, για τα οποία θα πρέπει να τους ελέγχει αμείλικτα ιδιαίτερα όταν αφορούν σοβαρά εθνικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα