Θύματα της αριστερής προπαγάνδας

Έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς το κυβερνητικό ρεπορτάζ σχετικά με το πώς είδε το Μαξίμου τα αποτελέσματα των εκλογών της ΝΔ. Δηλαδή κάθισαν το πρωί ο Παππάς, ο Φλαμπουράρης, ο Μιχόπουλος και πέντε έξι άλλοι που διαμορφώνουν την κυβερνητική πολιτική και μεταξύ καφέ, κρουασάν και πρέφας έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.

Είπαν λοιπόν πως τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το κέντρο ανασυντίθεται και ότι οι… ακροδεξιές φωνές της ΝΔ

σιώπησαν. Εννοούν προφανώς ότι η «ακροδεξιά» πτέρυγα της ΝΔ απομονώθηκε και… ξεπήδησαν οι φωνές της μετριοπάθειας που εκπροσωπούν ο Βαγγέλας και ο Κυριάκος.

Η εισήγηση που έκαναν στον Τσίπρα λοιπόν οι φωστήρες κι αυτός την υιοθέτησε καθώς ήταν ενθουσιασμένος και από την Ευρώπη που αλλάζει λόγω των Podemos είχε αυτά που σκέπτονται και πολλοί στη ΝΔ. Ότι δηλαδή πήραν ρεβάνς από τους… ακροδεξιούς και αυτοί τώρα κάνουν κουμάντο.

Είναι πράγματι ενδιαφέρουσα η οπτική του Μεγάρου Μαξίμου για τη ΝΔ αλλά και ορισμένων «γαλάζιων» στελεχών. Κι έχει σημασία να δούμε τι εννοούν.

Έφυγαν οι ακροδεξιοί λένε και προφανώς σκέπτονται τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Τζιτζικώστα σε δεύτερη φάση. Οι «μεσαιοχωρίτες» προφανώς σκέπτονται ότι «καθάρισαν» με τον Άδωνι, τον Βορίδη και πλήθος άλλων στελεχών που απλά είναι δεξιοί. Διότι αν είναι αυτοί ακροδεξιοί τότε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι και στη Βουλή είναι το καλύτερο μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Η έννοια της «ακροδεξιάς» στην Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν «μπαμπούλας». Επειδή ταυτίζεται με τους Χουντικούς και με τη Χρυσή Αυγή (και ορθώς δηλαδή), κι επειδή οι μνήμες που ξυπνούν είναι πολύ δυσάρεστες το επικοινωνιακό μέτωπο που έχει στήσει η Αριστερά κάνει το εξής κόλπο. Μιλάς για την πατρίδα; Είσαι εθνικιστής. Μιλάς για την εθνική άμυνα; Είσαι στρατοκράτης . Μιλάς για την Ελλάδα είσαι ακροδεξιός.

Θέλεις ελληνική παιδεία; Είσαι οπισθοδρομικός και μέλος μιας συνωμοσίας που θέλει να φέρει νέα Χούντα.

Λες ότι δεν μπορεί οι Τούρκοι να μας κάνουν ό,τι θέλουν και οι Σκοπιανοί να πάνε στον αγύριστο και αμέσως σε χαρακτηρίζουν «Ελληναρά».

Τολμάς να μιλήσεις για τους μετανάστες και ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο; Είσαι ρατσιστής και Χρυσαυγίτης.

Θέλεις το καλό της χώρας σου και αδιαφορείς για τους υπόλοιπους; Είσαι περιχαρακωμένος.

Αντιθέτως, μεσαιοχωρίτες, συναινετικοί, πατριώτες, εκσυγχρονιστές, φιλάνθρωποι είναι μόνον οι Αριστεροί και όσοι κεντρώοι και δεξιοί φλερτάρουν με την Αριστερά. Καλοί Έλληνες είναι η Ρεπούση, η Αναγνωστοπούλου, ο Φίλης ή ακόμη ο Βαγγέλας που τα έχει καλά με τον Τσίπρα ή ακόμη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός που ακούει τον «παλιό» και… Νέστορα της παράταξης Κώστα Καραμανλή. Μέχρι και ο Βασίλης Λεβέντης είναι για την αριστερή ιδεολογία η φωνή της σοβαρότητας και της πολιτικής ωριμότητας, όπως και ο Τσίπρας έχει πει.

Αίφνης, λοιπόν, η κυρίαρχη ιδεολογία της Αριστεράς έχει χωρίσει την Ελλάδα σε δύο στρατόπεδα. Όταν μιλάς και εκφράζεις την αντίθετη άποψη; Είσαι ακροδεξιός, επομένως, μέχρι και ειδικό δικαστήριο πρέπει να σου στήσουν.

Είσαι απόβρασμα της κοινωνίας της Αριστεράς άμα βάζεις την πατρίδα πάνω απ’ όλα. Κάπως έτσι έχουν στοχοποιηθεί ο Άδωνις, ο Βορίδης και μια σειρά άλλοι πολιτικοί από το χώρο της δεξιάς. Βολεύει και τους κεντρώους και τον Τσίπρα αυτός ο διαχωρισμός. Φοβίζουν τον κόσμο και αυτός τι κάνει; Στρέφεται στο κέντρο και στα αριστερά με αποτέλεσμα μονίμως στην εξουσία να βρίσκονται οι… Πασόκοι. Χάσεις – κερδίσεις το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις κυβερνητικές καρέκλες, με διαφορετικές μορφές. Είτε Ανδρέας, είτε Σημίτης, είτε… Καραμανλής, είτε Βαγγέλας και Μητσοτάκης.

Πώς λοιπόν να μη χαίρεται το Μαξίμου με τις εξελίξεις; Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει με όποιον κι αν εκλεγεί αρχηγός. Γιατί απλά θα έχουν βάλει στην άκρη τους δεξιούς ρίχνοντάς τους το ανάθεμα του ακροδεξιού. Πόσο εύκολη είναι η στοχοποίηση. Πόσο εύκολα μπορεί ο Αλέξης να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και να έχει του χεριού του το κέντρο.

Οι… ακροδεξιοί πέθαναν, ζήτω οι μεσαιοχωρίτες. Κι ας μην υπάρχει πλέον Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα