Θαύμα: Ο Καμμένος θα φτιάξει το δικό του Burj al Arab στις... Φλέβες

13:14 7/7/2016 - Πηγή: Antinews

Πόσα επτάστερα ξενοδοχεία υπάρχουν στον πλανήτη; Ισως το Burj al Arab στο Ντουμπάι να είναι το μοναδικό, όμως, ο Πάνος Καμμένος σκέφτεται τώρα να φτιάξει επτάστερο και στην Ελλάδα.

Οπως επανέλαβε στη Βουλή ο υπουργός Αμυνας, έχει στα συρτάρια του πρόταση αξιοποίησης του νησιού Φλέβες στον Σαρωνικό που προβλέπει

την κατασκευή τουριστικής μονάδας επτά αστέρων!

Μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, η οποία συζητά νομοσχέδιο για την αξιοποίηση της περιουσίας του υπουργείου Άμυνας είπε ότι: «Μόνο από τις Φλέβες το ενοίκιο που προκύπτει από την πρόταση για κατασκευή τουριστικής μονάδας επτά αστέρων είναι 100 εκατ. ευρώ προς όφελος του Πολεμικού Ναυτικού».

Μάλιστα την επένδυση θα την χειριστεί το Υπουργείο Αμυνας καθώς απέκρουσε κάθε εμπλοκή του ΤΑΙΠΕΔ καθώς είπε «Μακριά από εμάς δεν πρόκειται να πουληθεί ούτε ένα εκατοστό ποτέ. Μιλάμε μόνο για ενοικίαση».

Προφανώς ο κ. Καμμένος να μη γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο επτάστερο στον πλανήτη και δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο στις Φλέβες. Ομως, αυτά τα φαραωνικά σχέδια του υπουργού μάλλον μοιάζουν με «καθρεπτάκια» για τους ιθαγενείς.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα