Θ. Πάγκαλος: «ΠAΣOΚ και Ν.Δ. να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές»

Να κατέβουν μαζί στις ευρωεκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πρότεινε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη…! Όταν ρωτήθηκε και για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος…είπε:
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη

μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το “μαζί τα φάγαμε”. Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν “ελάτε να πάμε μπρος”. Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:

Keywords
Τυχαία Θέματα