Τέλος στην “κολυμπήθρα” του υποβιβασμού βάζει η ΕΠΟ

14:36 8/1/2014 - Πηγή: Antinews

Με τις ευλογίες της Πολιτείας η ΕΠΟ ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην «ντρίπλα» των ομάδων που υποβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική προκειμένου να σβήσουν τα χρέη των προηγούμενων ετών.

Την ρότα που ακολούθησαν η ΑΕΚ αλλά και η Λάρισα , ετοιμάζονται να πάρουν κι άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα γεγονός που έχει θορυβήσει ιδιαίτερα

τόσο την ΕΠΟ όσο και την Πολιτεία.

Τα διαφυγόντα κέρδη είναι πολλά , τα χρέη που έχουν ήδη συσσωρευθεί και αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα η διοικούσα αρχή του Ποδοσφαίρου να ετοιμάζεται να λάβει μέτρα προκειμένου να εκλείψει το φαινόμενο που φέρνει μεγάλη διαρροή στα ταμεία της Ομοσπονδίας αλλά και του κράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΕΠΟ ετοιμάζουν διάταξη για τον ΚΑΠ η οποία θα αποτρέπει τα σχέδια των ομάδων που θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν το δρόμο της ΑΕΚ και της Λάρισας θέλοντας να σβήσουν τα μεγάλα χρέη τους.

Πρόκειται για διάταξη που θα αναφέρει ότι στην περίπτωση που κάποια ομάδα υποβιβαστεί για οικονομικούς λόγους δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ πριν από μια τριετία ή τετραετία.

Επίσης εξετάζεται και η περίπτωση με την αλλαγή του ΑΦΜ που έχει ως αποτέλεσμα να μην πληρώνονται ποτέ τα χρέη και οι ομάδες που χρωστάνε να μετέχουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα