Τελεία και παύλα, Γκλέτσο είσαι...

Δεν μας έφταναν οι άλλοι, τώρα έχουμε και τον Γκλέτσο. Ο οποίος πιθανότατα να είναι καλός δήμαρχος αφού πήρε 67% από την πρώτη Κυριακή. Αλλά να ανακοινώνει και κόμμα πάει πολύ. «Τελεία» θα λέγεται η πολιτική κίνηση του… εκ του ΚΚΕ προερχόμενου Απόστολου ο οποίος είπε: «Με βαθιά αίσθηση καθήκοντος το ξεκινήσαμε χτες, το ιδρύσαμε χτες, το είχαμε στο μυαλό μας τα τελευταία δύο χρόνια. Χτες, αφού περιμέναμε να δούμε πρώτα αν ο κόσμος θα μας το επιτρέψει, γιατί ξέρεις, αν δεν ξεκινήσεις από το χωριό σου, αν δεν πάρεις το

χωριό σου με τόσο μεγάλο ποσοστό, δεν πας παρακάτω.

Από χτες λοιπόν η «Τελεία» είναι γεγονός.»

Όσο για τις διαδικασίες της ίδρυσης ο Δήμαρχος Στυλίδας είπε: «Έχω κάνει κάποιες επαφές, αυτά όλα τα τυπικά θα γίνουν, προς το παρόν μπορώ να σου μιλήσω περί διαγραμμάτων, δεν είμαστε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο, με όλες αυτές τις ανώριμες παρεξηγήσεις θέλω να τελειώσουμε γιατί μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους πολίτες, από τους πιο πλούσιους μέχρι τους πιο φτωχούς για να μπούμε όλοι σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος. Κι έχουμε δείξει δείγματα γραφής τι σημαίνει νοικοκυριό στο Δήμο, που τον πήραμε με τεράστια φέσια και αυτή τη στιγμή δε χρωστάει τίποτα, και κάναμε και έργο με ελάχιστα χρήματα. Θα δείξουμε πως μπορεί να λειτουργήσει και να πάει μπροστά ένα σύνολο ανθρώπων».

Κάτι σαν το «Ποτάμι» της Στυλίδας εν ολίγοις. Είμαστε απ’ όλα και δεν είμαστε τίποτε και ότι κάτσει. Πάντως έχουν ένα σύνθημα σίγουρο οι ψηφοφόροι του «σκληρού παιδιού» της τηλεόρασης. Θα μπορούν να του φωνάζουν πλέον «Τελεία και παύλα, Γκλέτσο είσαι...».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα