Τα βρήκαν... Στουρνάρας - Χαρδούβελης

Τρώγοντας ψαράκι και πίνοντας κρασάκι Γιάννης Στουρνάρας και Γκίκας Χαρδούβελης προσπάθησαν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους οι οποίες προέκυψαν μετά την αλλαγή που έγινε στο υπ. Οικονομικών. Μια σειρά από δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομικών (όπως ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι δικό του μέτρο) θεωρήθηκαν ως αιχμές για τον διοικητή της ΤτΕ και πολλοί

έλεγαν ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καθόλου καλές.

Μάλιστα, η πρόσφατη επίσκεψη (και μάλιστα χωρίς να το ξέρει κανείς) του Αντ. Σαμαρά στην ΤτΕ και η πολύωρη συνάντησή του με τον κ. Στουρνάρα είχε ερμηνευτεί ως «άδειασμα» στον κ. Χαρδούβελη και ως έλλειψη εμπιστοσύνης του Μαξίμου στο πρόσωπό του.

Εν πάση περιπτώσει η πρόσκληση του κ. Στουρνάρα στον υπουργό ήταν η ευκαιρία να λιώσουν οι πάγοι και να τα πουν από κοντά για την οικονομία, τα λεφτά του ΤΧΣ και τις τράπεζες. Δεν ξέρουμε αν τα βρήκαν κι αν πλέον δεν έχουν τίποτε να μοιράσουν, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι στην κυβέρνηση που δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Χαρδούβελη. «Εξαφανισμένο υπουργό» τον χαρακτηρίζουν και είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι μόλις χθες έκανε την πρώτη του συνέντευξη στο Mega για να εξηγήσει τι συμβαίνει με την οικονομία. Εκεί εμφανίστηκε συναινετικός κι ότι δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, όμως, δεν είναι ακριβώς έτσι. Η ανάγκη της ομοψυχίας είναι αυτή που κρατάει στη θέση του τον κ. Χαρδούβελη και ήδη κάποιοι χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο για τις επιλογές στον ανασχηματισμό του Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα