ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι που φτάνει άραγε η βουλιμία της εξουσίας;

Να που οι συμμαχίες με τον διάβολο αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά. Το δεξί χέρι του Τσίπρα ανοίγει την πόρτα στον Καμμένο και τον περιμένει να συνεργαστούν. Με συνέντευξή του στη Real News o διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς αναφέρει για το ενδεχόμενο συνεργασιών:

«Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, η κυβέρνηση σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε ενδεχομένως να υποστηριχθεί και από ευρύτερες δυνάμεις».

Για τον Φ. Κουβέλη δηλώνει πως από τη στιγμή που δηλώνει ενεργός στην πολιτική «δεν καταλαβαίνει ποιόν διευκολύνει η συνέχιση της συζήτησης γύρω από το πρόσωπό του για την προεδρία της Δημοκρατίας».

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ανοίγματα παντού και δεν αποκλείει τίποτε στην κυβέρνηση… εθνικής σωτηρίας που σχεδιάζει. Και τον Καμμένο; Γιατί όχι κι αυτόν; Μήπως κάποια στιγμή θα μας πουν γιατί όχι και τον Μιχαλολιάκο αρκεί να… σωθεί η χώρα; Μέχρι που φτάνει άραγε η βουλιμία της εξουσίας; Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο… μεγάλος ηγέτης της Αριστεράς για να γίνει πρωθυπουργός; Είναι περήφανοι οι αριστεροί ψηφοφόροι από το «έκτρωμα» που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια στο χώρο για τον οποίο έχυσαν το αίμα τους;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα