Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ έξω από το «Χίλτον» όπου συναντιούνται κυβέρνηση-θεσμοί [εικόνες]

21:59 1/3/2017 - Πηγή: Antinews

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο «Χίλτον» όπου συνεδριάζουν κυβέρνηση – κουαρτέτο.

Η διασταύρωση των οδών Β. Σοφίας και Κωνσταντίνου έκλεισε από τους χιλιάδες κόσμου. Στο κεντρικό πανό του ΠΑΜΕ αναγραφόταν: «ΕΕ – ΔΝΤΣΕΒ, ματώνουν τις ζωές μας. Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας».

Στην

κινητοποίηση συμμετείχαν η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΒΣΑ, η ΟΓΕ, συνδικάτα, σωματεία, Λαϊκές Επιτροπές και φορείς από διάφορες περιοχές της Αττικής που έφτασαν συντεταγμένα στο σημείο με προσυγκεντρώσεις. Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Οσγκάν Μαντάρ, γγ του Συνδικάτου Μετάλλου Τουρκίας.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του Γιάννη Γαλανόπουλου, μέλους της ΕΕ της ΟΕΝΓΕ, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας, τόνισε ότι «ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους που αγωνίζονται για να αποτινάξουν την βαρβαρότητα που μας επιβάλλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τα κόμματα του κεφαλαίου και οι μηχανισμοί του. Την Πέμπτη 2 Μάρτη, οι νοσοκομειακοί γιατροί προχωράμε, σε πανελλαδική απεργία και σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Ανδρέας Καραμπάτσος, μέλος του ΔΣ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ, ο οποίος τόνισε ότι «δεν πρέπει να τους αφήσουμε να λεηλατήσουν άλλο τις ζωές μας. Από εδώ και εμπρός θα νιώθουν καυτή την ανάσα του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Για εμάς για τις ταξικές δυνάμεις στο κίνημα η εξέλιξη με την επιβολή νέων βάρβαρων μέτρων δεν μας εκπλήσσει. Ξέρουμε ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να παραδώσουν μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της εργατικής τάξης στις ορέξεις των επιχειρηματιών και εμπόρων της Ασφάλισης και της Υγείας, μέχρι να συντρίψουν ακόμη περισσότερο την τιμή της εργατικής δύναμης».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα