Συγκοινωνούνται δοχεία Extra 3 και E Channel

Στο περιβάλλον του επιχειρηματία Φίλιππα Βρυώνη καταλήγουν οι έρευνες του ΕΣΡ για την ταυτοποίηση των μετόχων των εταιρειών offshore που κατέχουν την A-Orizon Media που εξαγόρασαν αντί 3,7 εκατ. ευρώ τη Ραδιοτηλεοπτική του ΚΚΕ. Αν και το ίδιο το Κομμουνιστικό Κόμμα και τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου και της Κεντρικής Επιτροπής βαραίνουν τεράστιες ευθύνες – καθώς

γνωρίζουν και έχουν τα στόματά τους κλειστά – το ΕΣΡ εντελώς στα τυφλά αναζητεί στην Ελλάδα και την Κύπρο τους πραγματικούς καταθέτες του ποσού της προκαταβολής των 2,5 εκατ. ευρώ μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Προχθες ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ι. Λασκαρίδης ανακοίνωσε πως υπέγραψε έγγραφο με το οποίο ζητούνται επιπλέον δεδομένα για τη μεταβίβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΕΣΡ έχουν αποσταλεί ντοκουμέντα που καταδεικνύουν την επιχειρηματική σχέση τoυ Extra 3, του Zoom και του Ε Channel. Μάλιστα γνωστό ΙΕΚ που είχε ζητήσει προ μηνών συνεργασία με το Extra 3 και δεν είχε λάβει τότε κάποια απάντηση, τώρα αίφνης δέχθηκε τηλεφώνημα από το E Channel. Ως απάντηση της πρότασης….

Το ΕΣΡ από τη μεριά του, με απόφαση της Ολομέλειας προχώρησε χθες σε ένα επιπλέον μέτρο. Ζήτησε για πρώτη φορά από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, στους οποίους περιλαμβάνεται το E Channel, αλλά και η κυβερνητική «Δ.Τ.» να υποβάλλουν στοιχεία για τα προγράμματα τους, αναλυτικά σε σχέση με το είδος (πχ δελτίο ειδήσεων, σειρά), το έτος παραγωγής, το φορέα του και αν μεταδίδεται σε επανάληψη. Μετά από πολύ καιρό θέτει σε εφαρμογή σχετικό άρθρο του νόμου 3592/2007, ζητώντας την αποστολή έστω και του προσωρινού προγράμματος των σταθμών εθνικής εμβέλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα