Εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Γενναδίου 3.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα κουκουλοφόρων έριξε εύφλεκτο υγρό στο ισόγειο του κτηρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του υπουργού και έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν βάλουν φωτιά έβγαλαν έξω από το γραφείο δύο υπαλλήλους.

Τη φωτιά, που, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις, έσβησε η Πυροσβεστική, ενώ από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο ζημιές.

Αυτήν την

ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Σε δηλώσεις του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για πολιτική επίθεση.

«Δεν πρόκειται να μας πτοήσει η δράση των κουκουλοφόρων, δεν θα κάμψουν τις προσπάθειές μας», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος, επτά κουκουλοφόροι έβγαλαν έξω με απειλές δύο υπαλλήλους και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον εσωτερικό χώρο του γραφείου του. Όπως είπε, οι δράστες δεν έφεραν εμφανή οπλισμό.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την αποψινή εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό».

Keywords
Τυχαία Θέματα