Στον... Καιάδα της Ιστορίας η Χρυσή Αυγή

Στον... Καιάδα της Ιστορίας (όχι τον Γερμενή) θα ρίξουν από μόνοι τους οι πολίτες τη Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές. Ήδη μέσα στην κοινωνία δημιουργείται ρεύμα αποδοκιμασίας της Χρυσαυγούλας και οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις διπλές εκλογές

θα καταρρεύσει. Οι πληροφορίες που έχουμε και είναι απόλυτα έγκυρες αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή καταρρέει δημοσκοπικά κι από εκεί που ο Κασιδιάρης κοκορευόταν ότι θα είναι πρώτο κόμμα και θα πάρει 48% μόλις και μετά βίας παίρνει... 5%.

Ο δε υποψήφιος δήμαρχος πάει άπατος όπως και οι άλλοι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής οι οποίοι κινούνται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι το ρεύμα προς τη Χρυσή Αυγή έχει σταματήσει και για πρώτη φορά τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάζεται μεγάλη δημοσκοπική βουτιά.

Παρά το γεγονός ότι τα γκάλοπ είναι φωτογραφίες της στιγμής φαίνεται ότι ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει τι είναι η Χρυσή Αυγή και που το πάει. Κι επειδή έχουν σταματήσει τα... λάιφ στάιλ δημοσιεύματα για τα πρωτοπαλίκαρα με τις μαύρες μπλούζες που έκαναν κατά καιρούς ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Η κατάρρευση της Χρυσής Αυγής, εφόσον βέβαια επιβεβαιωθεί και μέσα στις κάλπες, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη μάχη των εκλογών αλλά και να ανακόψει το κύμα φασισμού και νεοναζισμού που παρ' ολίγο να γίνει τσουνάμι και να καταντήσει την Ελλάδα... μπανανία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα