Χρυσή Αυγή: Μηνυτήρια αναφορά για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Ελένη Ζαρούλια και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Συγκεκριμένα, κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τη διαχείριση επιχορηγήσεων και άλλων κονδυλίων από το ΠΑΣΟΚ

την περίοδο 2007-2010.

Στην αναφορά γίνεται, μεταξύ άλλων, λόγος για στοιχεία που «αφορούν αξιόποινες πράξεις των συλλογικών οργάνων διοίκησης, υψηλόβαθμων στελεχών και βουλευτών του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες φαίν εται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας».

«Κατέθεσαμε φάκελο που στέλνει στη φυλακή στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος διεφθαρμένου που καταλήστεψε τη χώρα. Είναι ένας φάκελος που ήταν καταχωνιασμένος στα συρτάρια της Δικαιοσύνης με άνωθεν εντολές. Ο Σαμαράς καλύπτει το ΠΑΣΟΚ για να παραμείνει στην εξουσία» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Απαντώντας σε ερώτηση αν προτίθεται να παραιτηθεί, είπε: «Θα κάνω το καθήκον μου».

Οι βουλευτές αποχώρησαν συνοδεία αστυνομικών εξαιτίας και των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα, ενώ ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης προσερχόμενος στον Άρειο Πάγο είπε στους δημοσιογράφους: «Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».

Λακωνικό ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη, η οποία ανέφερε μέσω twitter: «Μας κάνει μήνυση ο κ. Μιχαλολιάκος και οι συν αυτώ, δηλαδή η ηγεσία μίας εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης. Σιγά μη φοβηθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα