Στο έλεος δολοφόνων, ληστών και μπαχαλάκηδων

«Έχουμε πει πολλές φορές, ως Νέα Δημοκρατία, ότι για εμάς η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας. Θα στηρίξουμε, σε κάθε περίπτωση, όλες τις προσπάθειες οι οποίες κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση» επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αστυνομικών υπαλλήλων.

Τι είπε ο Μητσοτάκης; Τα αυτονόητα αλλά ακούει κανείς; Χθες στο κέντρο της Αθήνας συνέβησαν για ακόμη μια φορά εκρηκτικά επεισόδια. Αναρχικοί, μολότοφ, αστυνομικοί φοβισμένοι και αδύναμοι να διώξουν ένα τσούρμο μπαχαλάκηδες, καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Το Πολυτεχνείο και η ΑΣΟΕΕ έχουν μετατραπεί σε άντρο αναρχοαυτόνομων που δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο στην Αθήνα.

Σήμερα το μεσημέρι σε ένα ρεπορτάζ του ο ANT1 έδειξε εικόνες ντροπής από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Φοιτητικές εστίες και κτίρια σχολών έχουν καταληφθεί εδώ και μήνες κι έχουν μετατραπεί σε στέκι ή κατοικία αναρχικών. Μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου εστίες βρομιάς, συνθήματα παντού, μπουκάλια μπύρας πεταμένα ή μαζεμένα έτοιμα να γεμίσουν με… εύφλεκτο υλικό. Απίστευτες εικόνες σε μια «πολιτισμένη» χώρα την ίδια στιγμή που ομάδα αναρχικών έκανε έφοδο στο γραφείο του Πρύτανη για να τον ρωτήσει τι γνώμη έχει… για το ΝΑΤΟ. Πραγματικά είναι να θλίβεσαι με την κατάσταση.

Καθημερινά γεγονότα συγκλονιστικά καταγράφονται αλλά κανείς δεν δείχνει ενδιαφέρον να αλλάξει κάτι. Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι παππού 100 ετών και τον σκότωσαν για λίγα ευρώ και κανείς δεν δακρύζει γι’ αυτό το δράμα.

Ακούει ο Τόσκας ή σκέφτεται πόσο ωραία ήταν με το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν οπαδός; Ακούει ο αποτυχημένος υπουργός της αποτυχημένης κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει την ασφάλεια και οι μπαχαλάκηδες, οι ληστές και οι δολοφόνοι κάνουν «πάρτι» καθημερινό; Σιγά, μην ξυπνήσουμε την πολιτική ηγεσία της Κατεχάκη που έχει εγκαταλείψει την Ελληνική Αστυνομία, που έχει «ευνουχήσει» τον αστυνομικό, που καίγεται η Αθήνα και ζητά από τις διμοιρίες των ΜΑΤ να πάρουν αμυντική στάση για να μην… προσβάλλουν τους αναρχικούς. Θα θρηνήσουμε θύματα νέων παιδιών που υπηρετούν στην Αστυνομία. Είναι θέμα χρόνου να ξεφύγει η κατάσταση, όχι μόνο με τους μπάχαλους αλλά και με τους ληστές που βλέπουν ότι έχουν απέναντί τους μια αποχαυνωμένη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Είναι καιρός να μπει μια τάξη γιατί είναι θέμα δημοκρατίας. Είναι καιρός ο Τσίπρας να διώξει κανέναν ανίκανο υπουργό του, εκτός κι αν απλά θέλει να περιστοιχίζεται από ανίκανους.

Είναι καιρός να πούμε πότε θα… Τοσκας(ουν) με ελικόπτερο και πιλότο τον Πάνο Καμμένο;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα