Στη λίστα και ο Ματέους. Σάντος για Αφρική

17:41 5/5/2014 - Πηγή: Antinews

Μπήκαμε στον μήνα που θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ποδοσφαίρου και μέρα με τη μέρα η λίστα των υποψηφίων ολοένα γίνεται και πιο μακροσκελής.

Νέο όνομα είναι πλέον και ο Λόταρ Ματέους . Η προπονητική καριέρα της μεγάλης δόξας του γερμανικού ποδοσφαίρου δεν είναι ανάλογη με την ποδοσφαιρική του ωστόσο δεν παύει να ακολουθείται από την φήμη που είχε όταν φορούσε σορτσάκι που έτρεχε στο γήπεδο.

Ο Ματέους αυτή την περίοδο δεν εργάζεται σε κάποια ομάδα ενώ η τελευταία του περιπέτεια ήταν

την σεζόν 2010-2011 στην Εθνική Βουλγαρίας . Στο βιογραφικό του και το κοουτσάρισμα της Εθνικής Ουγγαρίας την σεζόν 2004-2006. Ωστόσο η περίπτωσή του μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να τελεσφορήσει.

Αντίθετα αρκετούς πόντους κερδίζει ο Μάρκο Ταρντέλι που θεωρείται φαβορί ενώ σοβαρά εξετάζεται και η περίπτωση του Χουάντε Ράμος . Ο Ισπανός είναι δεσμευμένος στο Ουκρανικό πρωτάθλημα με την Ντνιπρο αλλά υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί λύση.

Κι ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια εξεύρεσης της καλύτερης λύσης για τον πάγκο της Εθνικής , ο Φερνάντο Σάντος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκαμπόν. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας των μόλις 1,5 εκ κατοίκων φέρεται να του έχει κάνει άκρως δελεαστική πρόταση προκειμένου να οδηγήσει την Εθνική της ομάδα στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα