Μοιράζει γροθιές και ουδείς ασχολείται

17:41 5/5/2014 - Πηγή: Antinews

Όλα τα είχε το ελληνικό ποδόσφαιρο , φέτος απέκτησε τον προσωπικό του μποξέρ. Ο κύριος Ινσαουράλνδε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ 30 ετών από την Αργεντινή μοιράζει γροθιές δεξιά κι αριστερά χωρίς κανείς να ασχολείται .

Τελευταίο θύμα του ο Κουτρουμπής ο οποίος κατά την αποχώρηση των ομάδων το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο δέχθηκε το άπερκατ του αμυντικού του Δικεφάλου.

Είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που δοκιμάζει της πυγμαχικές ικανότητες του συγκεκριμένου παίκτη. Είχε προηγηθεί ο Ντιγκά του Ολυμπιακού

στην Τούμπα όπου και πάλι ουδείς ασχολήθηκε. Μάλιστα εκείνο το χτύπημα ήταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μπροστά στον διαιτητή που ωστόσο δεν είδε , δεν άκουσε.

Ο Ινσαουράλδε πήγε στον ΠΑΟΚ ως ποδοσφαιριστής κι όχι ως τζουντόκα αν και τα πρώτα αθλητικά βήματα στη ζωή του τα έκανε στο τατάμι. Και ως ποδοσφαιριστή και μάλιστα επαγγελματία θα πρέπει να του συμπεριφέρονται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πότε άραγε περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να του «τραβήξουν το αυτί;»Μήπως όταν κοστίσει στην ομάδα τους βαθμούς ; Δε θα έπρεπε η διοίκηση του κυρίου Σαββίδη να αναλάβει να συνετίσει τον παίκτη .Εκτός κι αν θεωρούν ότι τα κροσέ του βοηθούν στην εικόνα της ομάδας...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα