Σε πλήρη ετοιμότητα ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ

14:04 9/1/2017 - Πηγή: Antinews

Σε πλήρη ετοιμότητα δια παν ενδεχόμενο είναι ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η ηγεσία της θεωρεί ότι παραμένει στο τραπέζι, παρά τις διαψεύσεις του Μεγάρου Μαξίμου, το εκλογικό σχέδιο, ενώ ακόμα και ο Κώστας Καραμανλής, σύμφωνα με συνομιλητές του, δεν αποκλείει τον εκλογικό αιφνιδιασμό.

«Κανείς δεν μπορεί να κάνει καμία πρόβλεψη για το χρόνο των εκλογών» λέει ο πρώην Πρωθυπουργός, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμπληρώνει ένα χρόνο στην ηγεσία της Ν.Δ. διαμηνύει σε όλους τους τόνους: «Είμαστε πανέτοιμοι για εκλογές.

Έπρεπε να γίνουν χθες».

Σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν και οι περιοδείες του Κυρ. Μητσοτάκη, καθώς θέλει να ενισχύσει περαιτέρω τη δημόσια εικόνα του, ενώ θα προβάλλει με ένταση το μήνυμα της συστράτευσης με τη Ν.Δ. και άλλων δυνάμεων, πέραν της κεντροδεξιάς και τονίζει ότι επί ημερών του θα υπάρχει κυβέρνηση των αρίστων με την αξιοποίηση και προσώπων που δεν ανήκουν ιδεολογικά στο χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ηγεσία της Ν.Δ. είναι έτοιμη και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προχωρήσει πάρα πολύ η προεργασία ακόμα και για τα ψηφοδέλτια με τη συμμετοχή σε αυτά νέων προσώπων που δεν είχαν οργανωτική σχέση με το κόμμα.

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα