Σάλος από την επίθεση Πολάκη στον δημοσιογράφο Παύλο Tσίμα

Αμετανόητος εμφανίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνεχίζει τις ανοίκειες επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων. Παρά το σάλο που προκάλεσε με όσα έγραψε για την Ευαγγελία Τσικρίκα, σειρά αυτή τη φορά είχε ο Παύλος Τσίμας.

Με αφορμή την κριτική που του άσκησε ο Παύλος Τσίμας στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ για τις επιθέσεις του εναντίον δημοσιογράφων, καταλογίζοντάς του χρυσαυγίτικες συμπεριφορές, απάντησε μέσω Facebook, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

«Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ σχολιαστής πλέον στο ΣΚΑΕΙ (το κανάλι που μίλησε για συμμετοχή της «σοβαρής «Χρυσής Αυγής στην κυβέρνηση ) παρομοιάζει εμένα με Χρυσαυγιτη!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣ: Η αγάπη για το ΧΡΗΜΑ ,σε κανει Παύλο Τσίμα
Η αλλιώς μεχρι να πληρώσουν θα πάθουν ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ» γράφει ο αναπληρωτής υπουργός.

Ο κ. Πολάκης έχει πάθει παράκρουση δήλωσε πριν λίγο στο ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Δεν ξέρω πολλούς Έλληνες που να μην έχει τσακωθεί μαζί τους ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πρόσθεσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τη συμπεριφορά πάντως τόσο του πρωθυπουργού απέναντι σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη όσο και του αναπληρωτή υπουργού υγείας, καταδίκασε η ΕΣΗΕΑ αλλά και οι τεχνικοί που εργάζονται στην ιδιωτική τηλεόραση.

Πηγή:skai.gr, eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα