Συμβολική αφαίρεση αφίσας της Δούρου από τον Κουμουτσάκο

Την παλαιοκομματική νοοτροπία της Ρένας Δούρου που γέμισε την Αθήνα με αφίσες (δήθεν οικολογικές) κατήγγειλε και ο υποψήφιος για την περιφέρεια, Γιώργος Κουμουτσάκος. Και σε μια συμβολική κίνηση κατά της απορρύπανσης, κατέβασε μια αφίσα της, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Καλλιθέα την Παρασκευή και την παρέδωσε στη συνέχεια σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αυτή η πρακτική είναι προκλητικά παράνομη και περιβαλλοντικά

αποκρουστική.

Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για εκτεταμένη απορρύπανση και δήλωσε: «Αυτή η ξεπερασμένη παλαιοκομματική πρακτική δε θυμίζει μόνο άλλους καιρούς αλλά είναι και απολύτως παράνομη. Το δείγμα γραφής που δίνει η ανθυποψήφιά μου για την Περιφέρεια Αττικής είναι ένα κακό δείγμα γραφής. Επιβεβαιώνει ότι το ενδιαφέρον της κας Δούρου για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσχηματικό και μόνος στόχος της είναι το στενό κομματικό συμφέρον που υπηρετεί τον μηδενισμό και την άρνηση κάθε προόδου της χώρας.»

Δεν ξέρουμε αν ο Κουμουτσάκος θα εκλεγεί αλλά τουλάχιστον σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ενισχυθεί αυτή η οικτρή περίπτωση της Δούρου που το παίζει ακτιβίστρια και οικολόγος και την ίδια ώρα προσβάλλει την αισθητική μας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα