Πυρά και τραυματίες σε λύκειο στη Γαλλία - Συνελήφθη ένας 17χρονος

Νεαρός άνδρας άνοιξε πυρ κατά του διευθυντή του λυκείου της πόλης Γκρας της νοτιοανατολικής Γαλλίας, λίγη ώρα μετά την έκρηξη απο παγιδευμένο φάκελο στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μαθητής και συνελήφθη.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, όπως

και ο διευθυντής του σχολείου, τραυματίσθηκαν από την ένοπλη επίθεση στο λύκειο Tocqueville της πόλης Γκρας στη νοτιο-ανατολική Γαλλία, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Η αστυνομική έρευνα για την επίθεση στο λύκειο της Γκρας δεν προσανατολίζεται «καθόλου» προς την τρομοκρατική ενέργεια, ανακοίνωσε τοπικός αξιωματούχος.

Νωρίτερα, το πρακτορείο Reuters είχε μεταδώσει ότι το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε ότι οκτώ άνθρωποι τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση .

Ενας άνδρας συνελήφθη και ενδεχομένως καταζητείται και δεύτερος.

Οι τοπικές υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων προέτρεψαν μέσω του Twitter τους κατοίκους να παραμείνουν στο σπίτι. Η γαλλική κυβέρνηση ενεργοποίησε τηλεφωνική εφαρμογή προειδοποίησης για τρομορκαιτκή επίθεση.

Ο άνδρας που συνελήφθη μετά την επίθεση στο λύκειο της πόλης Γκρας της νοτιοανατολικής Γαλλίας είναι μαθητής του σχολείου, 17 ετών, και ήταν οπλισμένος με ένα τουφέκι, δύο περίστροφα και δύο χειροβομβίδες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πυρά, Γαλλία - Συνελήφθη, 17χρονος,pyra, gallia - synelifthi, 17chronos