Πρωτοφανείς ύβρεις στην Βουλή για την άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Την άρση ασυλίας των μη υπόδικων υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ζητούν με αίτημά τους προς τη Βουλή οι ανακρίτριες της υπόθεσης, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροκάλη.

Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες ζητούν την άρση ασυλίας των βουλευτών, προκειμένου να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, για την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, κρίνουν ότι πρέπει

να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για το αδίκημα της κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών, με σκοπό την τροφοδοσία της εγκληματικής οργάνωσης, σε βάρος των ήδη κατηγορουμένων βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Ηλία Κασιδιάρη, Στάθη Μπούκουρα, Νίκου Μίχου, Γιάννη Λαγού και του γενικού γραμματέα της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Επίθεση Κασιδιάρη σε Μιχελάκη

Απίστευτες ύβρεις που δεν έχουν ξανακουστεί στο Κοινοβούλιο, ούτε μέσα στις αίθουσες συνεδριάσεων ούτε και στους διαδρόμους, εξαπέλυσαν 4 χρυσαυγίτες βουλευτές με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη. Στόχος τους ήταν ο Γ. Μιχελάκης και ο Ν. Σηφουνάκης οι οποίοι συνομιλούσαν στο διάδρομο όταν δέχθηκαν βροχή από ύβρεις από τον Κασιδιάρη, τον Ν. Μίχο, τον Π. Ζησιμόπουλο και τον Α. Ματθαιόπουλο. "Αρχ@@@α θα σας γαμ@@@@@ε!, "Είστε λαμόγια και ξεφτιλιμένοι!" τους φώναζαν εμφανώς εκνευρισμένοι για το αίτημα των ανακριτών για άρση της ασυλίας τους.

Οι Μιχελάκης και Σηφουνάκης δεν αντέδρασαν και λίγο αργότερα ο Ηλίας Κασιδιάρης επιστρέφοντας από το περιστύλιο είπε: "Εμείς αυτό που τους είπαμε είναι ότι η εσχάτη προδοσία δεν θα περάσει, ούτε η εκτροπή της δημοκρατίας".

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Σηφουνάκη ο οποίος είπε: "Γαλλικά ήταν αυτά που είπατε γιατί τα γαλλικά είναι η μόνη γλώσσα που ξέρετε".

Η δήλωση Κασιδιάρη για τις νέες αιτήσεις άρσης ασυλίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε σχετικά με το αίτημα άρσης ασυλίας των μη υποδίκων βουλευτών: "Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και τις περιφέρειες έδωσε εντολή σε κάποιους αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας.

Μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου.

Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά".

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα