Πρώτη φορά δημοτικά!

Άρτος και θεάματα. Και επειδή οι άρτοι αγοράζονταν με δανεικά και τώρα δεν μας δίνουν, θα δείξουμε ότι δεν μασάμε και θα πλακωθούμε στα γλέντια.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Θα το ρίξουμε στα κλαρίνα και τα τσάμικα την 25η Μαρτίου. Πρώτη φορά (μετά τη Χούντα) με δημοτικά!

Υπάρχει και συγκεκριμένη λίστα ασμάτων, η οποία και αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Υπουργού Εθνικής Αμύνης και της Περι-fairy-ακής Αρχής.

Για να δοθεί μεγαλύτερη

έμφαση στο γεγονός ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει εγκριθεί από τους «Θεσμούς», ο κος Βαρουφάκης θα δώσει συνέντευξη στο Περιοδικό «Πίστα» ενώ ο ΥΕΘΑ στο «Άστρα και Όραμα».

Για παράδειγμα θα παίζει: «Γιάνη μου το μαντήλι σου» (θα του χρειαστεί οσονούπω, όταν θα φύγει με τα μάτια υγρά και το χταπόδι στον ώμο, πανεπιστημιακός πρόσφυγας στο Τέξας) και το «Ιτιά, ιτιά, βαρουφιασμένη» ως ένδειξη του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ ο Υπουργός παρά τα ΜΜΕ.

Το τι «με κοιτάζεις Ρόζα μουδιασμένο, συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω τι λένε τα κομπιούτερ και οι αριθμοί» θα εκφράσει ατόφια το οικονομικό επιτελείο και θα το χορέψει η κυρία Δούρου συνοδεία οθωμανικού κομπολογιού, ενώ ποιήματα θα απαγγείλει ο Κουράκης από τη νέα του ποιητική συλλογή «το μπαστούνι του Υπουργού και η στυτική δυσλειτουργία του μελισσουργού».

Έκπληξη, και προφανής πρόκληση-πρόσκληση στη Γερμανία αποτελεί το «σου είπα Μέρκελ πάντρεψε μέ, σπιτονοικοκύρεψε μέ», το οποίο αν δεν πάνε καλά οι διμερείς συνομιλίες την 23η Μαρτίου θα βγει από τη λίστα

Επίσης θα ακούσουμε «Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου και με τον Κουίκ θα μείνω για το χατίρι σου», αφιερωμένο σπέσιαλ για τους συγκυβερνήτες λίγο ανεξάρτητους, πολύ Έλληνες, περισσότερο «καβαλημένους» με την εξουσία.

«Θα μάσω ευρουλάκια» θα παίξουν οι μπάντες και θα γίνει χαμός ενώ η σεμνή τελετή θα κλείσει με το «ένας αϊτός καθότανε, στον ήλιο και λιαζότανε» για να υμνήσει την εργατικότητα του νέου Πρωθυπουργού.

Μεγαλεία!

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα