Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Χαρδούβελης

Ούτε τη στοιχειώδη αυτογνωσία αλλά και αυτοπροστασία δεν έχει ο Γκ. Χαρδούβελης ο οποίος προκαλεί και πάλι την κοινή γνώμη και με δηλώσεις του θα δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στον ίδιο και στην κυβέρνηση.

Λίγες ώρες μετά την γκάφα με τον ΕΝΦΙΑ την οποία τη χρέωσαν στην Κ. Σαββαϊδου και το υπεύθυνο οικονομικό επιτελείο (Χαρδούβελης – Μαυραγάνης εξαφανίστηκαν και έβγαλε το φίδι από την τρύπα ο Σταϊκούρας)

χάθηκε, ο υπουργός Οικονομικών μίλησε σε εκδήλωση. Όχι όπου κι όπου αλλά στην ελίτ της Ελλάδας, σε εκδήλωση του Harvard Businness School Club of Greece. Εκεί αναφέρθηκε στην οικονομία την οποία παρομοίασε με μια βάρκα με κουπιά που μπάζει νερά και σημείωσε ότι «με τις προσπάθειες των τελευταίων δύο ετών, γλυτώσαμε τον πνιγμό, την επισκευάζουμε και θα την κάνουμε ταχύπλοο σκάφος». Η κυβέρνηση δουλεύει σκληρά για την ανόρθωση της οικονομίας, τόνισε. Αλλά δεν έμεινε εκεί, έβγαλε ουσιαστικά τεμπέληδες το 70% των δημοσίων υπαλλήλων: «Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε στο 30% των εργαζομένων του δημόσιου τομέα οι οποίοι δουλεύουν σκληρά και μάλιστα αμείβονται το ίδιο με τους τεμπέληδες».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα