Πως υποδέχθηκαν τα social media το “ΣΥΡΙΖΕΛ”;

Πώς υποδέχθηκαν άραγε οι χρήστες του twitter την πρώτη επίσημη της συμμαχίας του Α. Τσίπρα με τον Π. Καμμένο; Μα φυσικά με χιούμορ και ευφάνταστα μηνύματα. Το σίγουρο είναι ότι πλέον μπαίνουμε στον αστερισμό του νέου… κόμματος που γεννήθηκε. Πρόκειται για το ΣΥΡΙΖΕΛ. Διαβάστε τα ωραία τουιταρίσματα:

Έκτακτη Είδηση: Αύριο κοινή σύσκεψη Π. Λαφαζάνη και Δ. Στρατούλη, με Π. Χαϊκάλη και Ρ. Μακρή για συντονισμό της Κοινής Δράσης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…Μετά
το ΟΧΙ του Μεταξά ρίξαμε μπερντάχι στον Μπερλουσκόνι, πεινάσαμε με την Γερμανική κατοχή, έκαναν Αντίσταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, νικήσαμε τέλοςΣΥΡΙΖΕΞΕΛ, ΑΝΕΞΥΛΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΞΕΛ, ΣΥΡΙΖΕΛ, όπως και να το πεις, για ψεκαστικό κάνειΜε τη συνεργασία #tsipras και #kammenos η σκληρότητα των μηνυμάτων στο account του Obama δεν θα χει προηγούμενο. Ούτε τ’ αγγλικά που θα γράφουνΣτην αριστερά ( και καλά ) η γελοιότητα ήταν πάντα ένα θέμα. Τώρα με τη σύμπραξη Καμμένου ΣΥΡΙΖΑ έγινε το κυρίαρχοO #syriza απέκτησε και την δική του Καμμένη. Και είναι πρώην ΠΑΣΟΚ. How cool is that!Και επίσης θέλω να καταγγείλω όλους αυτούς που λένε ότι σήμερα Τσίπρας και Καμμένος θα συζητήσουν τα νέα ανέκδοτα για Ξανθιές Σουηδέζες…Κατάλαβε ο Τσίπρας τι θα πάθει αν κυβερνήσει και σου λεει κάτσε να φωνάξω τον Καμένο για να φύγουν οι ΠΑΣΟΚοι που με ψήφισαν και να μη κυβερνησωΤσίπρας και Καμμένος, η Ελλάδα της οπισθοδρόμησης ως εναλλακτική στην συντηρητική κ άχρηστη δεξιά του ΣαμαράΕυτυχώς που τα βρήκαν οι #kammenos & #tsipras για να μπορέσει να γ@#@*σει ο Τατσόπουλος και τη μισή Στοκχόλμη!

Οι ΗΠΑ έφτασαν τον άνθρωπο εως το φεγγάρι. Εμείς σήμερα εκτοξεύουμε τον καιροσκοπισμό έξω απ΄τον γαλαξία… Εύγε!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα