Ποντάρουμε στο «σεντόνι»

Το Τσάμπιονς Λιγκ επανέρχεται μετά τη χειμερία νάρκη και το χαρακτηριστικό σεντόνι της πρώτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάνει την επανεμφάνισή του. Σε δόσεις τα ματς. Από δύο Τρίτη και Τετάρτη, αυτήν και την άλλη εβδομάδα.

Και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ δεσπόζουν τα δύο ματς του θεσμού, μονά αποδεκτά ως είθισται και με πλήθος βασικών και ειδικών στοιχημάτων.

Κλειστό αναμένεται να είναι το παιχνίδι ανάμεσα στην Σέλτικ και τη Γιουβέντους. Και οι δύο δεν θα θελήσουν να ρισκάρουν πολλά και θα μεταφέρουν το ζήτημα της

πρόκρισης στο Τορίνο. Λογικά θα πάμε σε ένα ματς με λίγα γκολ, ενδεχομένως ισόπαλο και δίχως να είναι απίθανο η ισοπαλία να είναι «λευκή». Θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στο Χ με κάλυψη τα λίγα γκολ (απόδοση 1.65) είτε από την αρχή, είτε και σε live bet στα πρακτορεία, αν και εφόσον ανοίξει το σκορ.

Στο άλλο παιχνίδι η Βαλένθια έχει την ποιότητα να πάρει το ματς. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει σε καλή κατάσταση, παίζει σε πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την Παρί και άρα βρίσκεται σε διαφορετικό βαθμό ετοιμότητας για να ανταπεξέλθει σε αγώνες υψηλής δυσκολίας. Ο άσος δείχνει πιθανός.

Η πρόταση μας:

Σέλτικ -Γιουβέντους Χ απόδοση 3,35

Βαλένθια- Παρί Σεν Ζερμέν 1 απόδοση 2,25

Απόδοση δυάδας 5,28

Κάλυψη: Σέλτικ – Γιουβέντους under απόδοση 1,65

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα