Πολικό ψύχος για τον Στέφενς στον ΠΑΟΚ

Πολικές αρχίζουν να γίνονται οι συνθήκες στις σχέσεις μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και του Χουμπ Στέφενς. Το -20 της διαφοράς από τον Ολυμπιακό που δημιουργήθηκε μετά και την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη το μεσημέρι της Κυριακής με 2-1 έχει παγώσει πιο πολύ από ποτέ τα συναισθήματα των οπαδών του Δικεφάλου προς τον Ολλανδό τεχνικό.

Ο Στέφενς είχε όλες τις προϋποθέσεις να γίνει αν μη τι άλλο

ο νέος Σάντος στην Τούμπα αλλά τις πέταξε στα σκουπίδια. Ακόμη και να κερδίσει το Κύπελλο , κάτι εξαιρετικά δύσκολο αφού πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού , ακόμη και να κοντράρει στα ίσα την Μπεμφίκα για το Γιουρόπα Λιγκ έχει χάσει τη στήριξη της βάσης και πολύ δύσκολα θα την επανακτήσει.

Σε άλλες εποχές η φετινή πορεία του Δικεφάλου θα ήταν αρκετή για να εδραιωθεί ένας προπονητής στον πάγκο του. Τα πράγματα όμως το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ δεν αρκείται πλέον σε μια έξοδο στην Ευρώπη και κυρίως επιδιώκει να είναι ανταγωνιστικός για τον τίτλο του πρωταθλητή. Κάτι που φέτος ο τεχνικός του δεν το έχει πετύχει ούτε κατά διάνυα , αντίθετα μάλιστα κάνει ακριβώς ότι και οι υπόλοιπες ομάδες ρίχνοντας από πολύ νωρίς λευκή πετσέτα.

Και κανείς βέβαια δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι βρίσκεται σε αντίστοιχο επίπεδο με τις υπόλοιπες ομάδες αφού ο Ιβάν Σαβίδης έχει βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του για το βήμα παραπάνω.

Ο Ολλανδός τεχνικός αν δεν έχει χάσει ήδη το τρένο της παραμονής στην Τούμπα μπορεί να χρυσώσει το χάπι στις δυο διοργανώσεις που επιδιώκει διάκριση ο ΠΑΟΚ και βέβαια στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Champions League. Θα μπορέσει άραγε να βγει από την κατάψυξη;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα