«Πόλεμος» αντιεξουσιαστών - μελών της Χ.Α. στα Προσφυγικά - Εκκληση από τους γιατρούς του «Αγίου Σάββα» να σταματήσουν

Ο πετροπόλεμος που έχει ανοίξει ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και ΜΑΤ από το πρωί, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στα Προσφυγικά, συνεχίζεται και, πριν από λίγο, αντιπροσωπεία των γιατρών του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», που βρίσκεται κοντά στο σημείο, φέρεται να απηύθυνε έκκληση να σταματήσουν τα επεισόδια.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 11 προσαγωγές.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν το πρωί, όταν στην περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους, με αφορμή τη δίκη μελών της Χρυσής Αυγής

στο Εφετείο, από τη μία αντιεξουσιαστές και από την άλλη μέλη της Χρυσής Αυγής.

Διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν, αρχικά, σε δύο συλλήψεις.

Η δίκη αγορά την επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α. σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Πέραμα με απολογισμό εννέα τραυματίες.

Σε αναρτήσεις τους σε ιστοσελίδα, οι αντιεξουσιαστές υποστηρίζουν ότι τα ΜΑΤ έσπασαν πόρτες σπιτιών στα Προσφυγικά και συνεπλάκησαν με αντιεξουσιαστές.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο από την ΕΛ.ΑΣ. σε ποια από τις δύο ομάδες συγκεντρωμένων ανήκουν οι δύο συλληφθέντες.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που έγινε νωρίτερα έξω από τα δικαστήρια.

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα