Πολάκης: O επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ...

Θα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ο Παύλος Πολάκης, ο Κρητίκαρος, ο βασικός εκπρόσωπος της λεβεντογέννας είναι πολυάσχολος άνθρωπος αλλά τα καταφέρνει σε όλα μια χαρά. Πώς τα προλαβαίνει ένας Θεός ξέρει, αν και στο χώρο της Υγείας πολλοί λένε ότι είναι σα να μην υπάρχει. Ένας υπουργός… μύθος. Όμως, είναι αξιοθαύμαστο πώς καταφέρνει να είναι σε ένα τόσο κρίσιμο υπουργείο, να είναι ο καλύτερος… φεισμπουκάς της κυβέρνησης, να απαντά σε όλους, να αναρτά φωτογραφίες, να συγκρούεται στη Βουλή με τους πάντες και να

πηγαίνει και μάρτυρας του Κώστα Βαξεβάνη στη δίκη που γίνεται εναντίον του δημοσιογράφου μετά από μήνυση της συζύγου του Στουρνάρα. Σαν ένα φάντασμα που αιωρείται στο κόσμο των ζωντανών, που η τρομακτική μαύρη φιγούρα του μοιάζει με τον άγγελο που έρχεται να παίρνει ζωές ή στην καλύτερη περίπτωση τη λογική αυτής της χώρας.

Ο Πολάκης θα πρέπει να είναι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα τον ψηφίσουμε κι εμείς. Διότι ο λαϊκισμός είναι αήττητος στην Ελλάδα, επομένως, είναι αδύνατο να μείνει η χώρα χωρίς εκπροσώπευση ενός μέρους του λαού που ακόμη πιστεύει στους ψεκασμούς, στο ότι η Γη είναι επίπεδη ή που επιμένει στους χαρακτηρισμούς όπως «προδότες», «γερμανοτσολιάδες» και άλλα τέτοια. Επειδή αυτό το κομμάτι του κόσμου δεν μπορεί να εκπροσωπηθεί από τη Ζωή, τη Ραχήλ, τους ψεκασμένους του Καμμένου, τους δραχμολάγνους και τους πάσης φύσεως οικότροφους του Δαφνίου, απαιτείται η στιβαρή και σοβαρή παρουσία ενός υπουργού όπως ο κ. Πολάκης.

Ενός αεικίνητου Κρητικού που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από το χειρουργείο, τρέχει στο υπουργείο, γράφει στο facebook, ασχολείται με το twitter, τσακώνεται με τον Άδωνι, πατάσσει της διαπλοκή, δίνει ραντεβού στα γουναράδικα και ταυτόχρονα γίνεται και ο «κολλητός» του μεγάλου δημοσιογράφου… Κώστα Βαξεβάνη που μας είχε κατηγορήσει στο Αntinews ότι περιέργως προφητεύσαμε την επίθεση στον Παπαδήμο.

Χθες ο κ. Πολάκης βρέθηκε για αρκετές ώρες στο δικαστήριο, περιμένοντας να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Βαξεβάνη που δικάζεται με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης. Η υπόθεση γνωστή, ο «σανός» που ρίχνει κάθε τόσο η κυβέρνηση δια του Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Δύο χρόνια τώρα ο υπουργός της Κρήτης με περισσή μαγκιά ρίχνει πολιτικές… μπαλωθιές για όσους πήραν χρήματα. Υπόσχεται αποκαλύψεις που δεν έρχονται, απειλεί δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους, τους πάντες. Κι όμως, δύο χρόνια τώρα δεν έχουμε δει τίποτε περισσότερο από «τζάμπα μαγκιές» του υπουργού, του Συριζάιου... δημοσιογράφου και μιας ομάδας Συριζαίων ταλιμπάν που ανασύρουν σκάνδαλα κάθε φορά που βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Ο Πολάκης στα δικαστήρια είχε πολύ δουλειά, αν και η κατάθεσή του πήρε αναβολή. Έπαιζε συνεχώς στο τηλέφωνο, απαντούσε προφανώς σε όσους τον κατηγορούν για ψευτοκουμπουρά αφού ρίχνει μπαλωθιές για να δείξει πόσο Κρητικός είναι. Αλλά και τι θα πει όταν καταθέσει; Τα γνωστά… σκάνδαλα, οι γνωστές προκλήσεις, η δολοφονία χαρακτήρων που έχει επιδοθεί με σθένος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνθρωπος που ως δήμαρχος είχε διπλά βιβλία στο δήμο, αυτός που μόλις σήμερα καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλακή με αναστολή για αυθαίρετη προβλήτα από μπετόν στο δήμο Σφακίων, συνεχίζει να κουνά το χέρι, στη Βουλή, στο δρόμο, στα δικαστήρια, στο διαδίκτυο.

Είναι λίγα τα ψωμιά του στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πλησιάζει η ώρα που το χέρι του Κρητικού και του κάθε Έλληνα θα σηκωθεί προς το μέρος του, όπως είχε σηκωθεί στην περίφημη ταινία με τον Μαυρογιαλούρο. Ψηλά το χέρι και με ανοικτή την παλάμη γιατί ο κόσμος αντιλαμβάνεται με ποιους έχει να κάνει.

Τώρα αν ο Πολάκης κάνει καριέρα σε κάποιο κόμμα ψεκασμένων κουμπουροφόρων του το ευχόμαστε. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικούς αυτού του αναστήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα