Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης Καμμένου – Ισοβίτη – Noor One ζήτησε ο Κυριάκος

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απαντήσεις για το ναρκοπλοίο, την παρέμβαση του Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη, την εμπλοκή ή όχι του Μαρινάκη ή όποιου άλλου επιχειρηματία.

Εκεί που η κυβέρνηση του… ηθικού πλεονεκτήματος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ αλλά δεν απαντά σε καίρια ερωτήματα και δεν αποδέχεται την έρευνα. Ένα πεδίο δόξης λαμπρόν για τον Τσίπρα

και την παρέα του, η ΝΔ το αναγάγει σε μείζον θέμα, αλλά δεν παίρνει απαντήσεις γιατί δεν τολμούν να απαντήσουν.

Ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ξεκάθαρα ότι αν επιχειρηματίες είναι μπλεγμένοι σε βρόμικες υποθέσεις, αυτό θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη. Δεν θα γίνει κριτής ούτε ο ίδιος, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο υπουργός Άμυνας.

Γίνεται μια έρευνα από τους δικαστές. Είναι σε εξέλιξη η λήψη καταθέσεων, συλλέγονται στοιχεία, κάποιοι έχουν πάει φυλακή, κάποιοι είναι έξω. Το Noor 1 είναι γεγονός και κανείς δεν αμφισβητεί ότι γινόταν εμπόριο ναρκωτικών. Αν αυτά δεν τα ερευνήσει η αστυνομία, η DEA και οι δικαστές ποιοι θα το κάνουν; Οι πολιτικοί;

«Η χειραγώγηση της Δικαιοσύνης δεν θα περάσει. Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Καμμένο & τον κ. Πολάκη. Όλοι μαζί θα απολογηθούν», προειδοποίησε ο Μητσοτάκης.

Ο ίδιος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως επιχειρεί τη συνολική καταπάτησή του Συντάγματος. «Οι θεσμοί μπορεί να λυγίζουν αλλά δεν σπάνε», διεμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη. «Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις όλων των δικαστικών ενώσεων, δίνουν ένα σήμα συναγερμού για την δημοκρατία μας», τόνισε.

Όμως, το θέμα του ναρκοπλοίου δεν είναι απλά μια προσπάθεια χειραγώγησης της δικαιοσύνης. Είναι μια ξεκάθαρη επιχείρηση παράκαμψής της με σκοπό να φορέσει ο Καμμένος την τήβεννο του δικαστή. Κι αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα. Η επιχείρηση έχει συγκεκριμένους δημιουργούς. Τον υπουργό Άμυνας, δημοσιογράφους που έχουν διαπρέψει στον «κίτρινο» τύπο, συγκεκριμένους επιχειρηματίες, πολιτικούς που βρίσκονται απέναντι στη ΝΔ, έστω κι αν είναι μέλη της ΝΔ, δικαστές και νομικούς. Όλοι αυτοί εύκολα μπορούν να συστήσουν μια ομάδα (συμμορία θα μπορούσε να την πει κανείς) προκειμένου να στήσουν μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ υπόθεση κι όχι απλά ποινική.

Δεν τους νοιάζει ποιος έφερε τους δύο τόνους ηρωίνης, τους ενδιαφέρει να χτυπήσουν τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη. Δεν νοιάζονται για να πάει φυλακή ο εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης. Τους ενδιαφέρει να παίξουν το παιχνίδι «ο Τσίπρας 10 χρόνια στην εξουσία».

Ίσως η αποστροφή του Κυριάκου, ότι όλοι μαζί θα απολογηθούν να κρύβει στο μέλλον έρευνες για τον βρόμικο παιχνίδι που έχει στηθεί.

Διότι δεν είναι απλά ότι θα πρέπει να πάει φυλακή κάποιος ναρκέμπορος. Αλλά ότι θα πρέπει να ξεμπροστιαστούν κι αυτοί που κρύβονται στ’ αμπάρια του πολιτικού ναυαγίου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο Μητσοτάκης τόλμησε και ζήτησε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά μόνο με την εμπλοκή της Δικαιοσύνης κι όχι με την ποδηγέτησή της από πολιτικούς. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος έχουν την τόλμη να πάνε ένα βήμα παραπέρα;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα