Παππάς για νέους καναλάρχες: Πόθεν έσχες μόνο για την πρώτη δόση

15:26 8/9/2016 - Πηγή: Antinews

Μόνο για το ποσό που θα δώσουν οι καναλάρxες στην πρώτη δόση και όχι για ολόκληρο το τίμημα με το οποίο αγόρασαν τις άδειες θα γίνει έλεγχος του «πόθεν έσχες» όπως είπε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός σημείωσε πως «αυτή τη στιγμή πρέπει να βεβαιώσουν ότι μπορούν να καταβάλλουν την πρώτη δόση. Από εκεί και ύστερα θα το δούμε και θα πράξουμε τα ανάλογα».

Μιλώντας για τις θεματικές άδειες στην συνέντευξή του στον real fm τόνισε: «οι θεματικές άδειες θα μας απασχολήσουν στο πολύ απώτερο

μέλλον. Πρώτα θα δοθούν οι άδειες στους περιφερειακούς σταθμούς και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία για τις θεματικές άδειες. Το θέμα αυτό δεν αφορά τον παρόντα χρόνο, θα μας απασχολήσει όταν ολοκληρωθεί η αδειοδότηση των περιφερειακών σταθμών».

Για την κριτική που γίνεται για τον κόσμο που θα μείνει άνεργος προανήγγειλε πρωτοβουλίες για τους εργαζόμενους και πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας:

«Έρχονται οι Φαρισαίοι και υποκριτές να μας πουν τώρα για την ανεργία. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει να διαμαρτύρεται όταν έκλεισε το Alter, δεν τους θυμάμαι. Ή όταν μείωσε το προσωπικό του το Mega, o ANT1 ή το Star. Κάποιοι πρέπει να ζητήσουν συγνώμη γιατί 30 χρόνια δεν είχαν εισπράξει ποσά που έπρεπε να έχουν εισπραχθεί. Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογράμμισε ότι «εμφανίζεται ως θλιβερή ηχώ, εκπροσωπώντας συγκεκριμένα συμφέροντα σταθμών».

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα